Fra Navy til Neon: Hvordan laver farvet Mascara arbejde for dig

Fra Navy til Neon: Hvordan laver farvet Mascara arbejde for dig
Fra Navy til Neon: Hvordan laver farvet Mascara arbejde for dig
Anonim
Billeder af Valerie Fischel
Image
Image

I teorien er farvet mascara en fantastisk måde at eksperimentere med din makeup. Men når du realistisk begynder at tænke på at dukke op på kontoret iført lyse lilla mascara, gør det lidt til at du genovervejer, om du vil se cool og trendy eller bare som en misforstået tween.

Vi kender den rigtige farvede eyeliner til dine øjne kan arbejde magi, lysere dem og gøre visse fløjter af farve pop. Så vi spekulerede på: Fungerer mascara på samme måde?

"Farvede mascaras arbejde på alle," siger Elizabeth Arden makeup kunstner Rebecca Restrepo. "Det handler om balance og hvor levende de er." Og (som vi mistænkte!) Kan bestemte farver faktisk fladere bestemte øjenfarver.

YouBeauty Bidragende Makeup Expert Emily Kate Warren foreslår at bruge kunstprincipper til at finde en farve, der vil være bedst at bringe dine øjne ud. Det handler om komplementære farver. "Grøn og rød (tilpass til pink eller blomme eller bronze), blå og orange (kobber!), Og brun kan gå nogen vej - men jeg kan godt lide lyseblå bedste," siger Warren.

Brown-eyed piger kan også virkelig rocke juvel toner som lilla og blå, hasseløs øjne ser godt ud i grønt, og enhver øjenfarve vil fremstå lysere i blå eller mosegrøn.

Restrepo anbefaler faktisk blå vipper for at få øjnene til at se hvidere ud: "Den blå lyser øjnernes hvide og gør ethvert farveøje mere levende", bemærker hun. (Prøv Elizabeth Arden Beautiful Color Mascara i Ocean Blue.) Og efter at have eksperimenteret med disse dristige nuancer, må vi være enige: En lys kobolt sprænger ikke kun øjnene, men det er helt legitimt til hverdagsbrug.

Farvede mascaras vil vise sig meget bedre på vipper, der ikke er jetfarvede, så Warren foreslår at bruge en hvid primer først, hvis din er for mørk for at hjælpe med at forstærke farven.

Når du går ind i verden af lyse mascaras, skal du holde resten af din øjenmakeup enkel. "Hvis du bruger en mørkblå eller lilla, synes jeg det er OK at stadig afspille din øjenmakeup, men jeg ville lade den farvede mascara være det centrale punkt, hvis du bruger en lysere skygge og holder resten af dit øje blik nøgen ", siger smør LONDON Global Color Ambassador Katie Hughes. Et antydning af smudret liner mellem lash rødder kan også bidrage til at tilføje definition, siger Warren.

Restrepo foreslår at bruge en ren version af mascarafarven som en øjenskygge. For at undgå at se for 80'erne retro, skal du ikke gøre det til et præcist match. Hold det bare i samme farvefamilie (ligesom et monokromatisk udseende). "Resten af ansigtet skal være subtilt - du ønsker ikke at konkurrere. Bare et blink af rødme eller bronzer med en blød til naturlig læbestift."

En sjov og subtil måde at bære farve på er ved at skabe et ombrætsudseende. "Påfør sort overalt som du normalt ville, så tilføj den farvede mascara til basen af lashen for den pop i subtil farve", instruerer Restrepo.

Stadig lidt tøvende at prøve? Hughes foreslår et babysteg til at starte: Prøv at bære det kun på bunden af dine vipper. Du får stadig øjenbelysende effekter uden at føle, at du er overbelastet med farve.

For at sætte farve teori til test, prøvede vi smør LONDON Wink Mascara i en regnbue af farver. Uanset om du vil være villig til at forpligte sig til nogle af disse lyse farvetoner hver dag (dvs. neon grøn og gul!), Er der ingen benægtelse, de gjorde vores øjne skarpere, lysere og hvidere. Nogle af os på YouBeauty har endda begyndt at rocke kobolt og lilla mascaraer i løbet af arbejdsdagen.

Fortæl os, hvad du synes: Vil du skrue på nogen af disse nuancer?

Valerie Fischel
Image
Image

Populært emne.