Disse 90'ers skønhedsprodukter, du elskede, er levende og bedre end nogensinde

Disse 90'ers skønhedsprodukter, du elskede, er levende og bedre end nogensinde
Disse 90'ers skønhedsprodukter, du elskede, er levende og bedre end nogensinde
Anonim

Det er på tide at få fat i din baby tee og Doc Martens for en gåtur ned skønhed junkie memory lane, 90s version! Fra disse dollars Wet 'n Wild blyanter til baby blue Hard Candy neglelak du lusted efter, disse er de produkter, du ville have båret til at klare sig med Jordan Catalano bag bleacherne. Og vidste du at mange af dem stadig er rundt og genopfinde? Her er lowdown.

Image
Image

Caboodles, $ 10- $ 35

Enhver selvrespektiv 90-årig pige holdt hendes makeup i en Caboodles-en opfindelse af Plano Molding Company, der blev inspireret, da People Magazine løb et billede af Vanna White ved hjælp af lagerfirmaets plastikpakke til at huse sin makeup i 1986. (Vi håber, at game show doyenne har lager i selskabet!) "Vi er vokset sammen med loyale fans … men en ting, der forbliver konstant, er vores hengivenhed til funktion, mode, kvalitet og overkommelighed," siger en brand rep. Nye designs ligner mere en makeup kunstneres kloge trunk tilfælde, selv om du stadig kan købe de klassiske pink plastik kasser vi alle kender og elsker.

Image
Image

AquaNet Professional Hairspray, $ 4

Der var ingen anden måde at få dit fluffede slag til at holde en buet til den ene side end med AquaNet hairspray, som lovede "alt vejrhold" med billeder af en vind-fejet kvinde. Og frysesprayet viste sig at være et alvorligt multifunktionelt produkt. "Vi hører altid på andre måder folk bruger AquaNet: at dræbe bugs, bevare udskårne græskar, i kunst og håndværk for at forsegle trækulstrækninger, og for at hjælpe med at løsne lynlåse bliver sat," siger Karen Murabito, Brand Brand Director for Lornamead Brands. OK, vi er på vej til at få fat i en anden dåse, som blev omdesignet til et mere legende udseende sidste år.

Image
Image

Jane Kosmetik

Vist her: Satin Split Stick, $ 8 hver, Crushed Velvet Volumizing Mascara, $ 9 hver, Shimmering Suede Shadow, $ 10 hver, Blushing Bronze Duo, $ 12 hverNår det kom til at matche den brune læbestift, du bar (med læbeforing, selvfølgelig), var Jane Magical Mushroom eye shadow det skinnende mokka skygge af tiåret. Med et budget budget skønhed, der så dejligt ud på apotekshylder, har dette mærke haft en stor makeover i det forløbne år, der slog det gamle logo og reemerging med et højere end look og up-to-date nuancer. Desværre blev magisk svamp ikke bragt tilbage (er det tid til et andragende?), Selvom vi elsker, hvordan virksomheden nu betaler det frem med hvert køb.

Image
Image

Vist her: Wet n Wild Color Icon Øjenskygge Samling og Paletter, $ 4 til $ 5 hverHvis du var fristet til at prøve den dårlige pige se, var der altid edgy Wet n Wild farver at vælge imellem og den berygtede 666 lip pencil - en universelt mystisk skygge et eller andet sted mellem chokolade plomme og vin der koster bare en buck! Med produkter, der stadig forhandler mellem 99 cent og $ 5, forbliver Wet n Wild det første salgsværdi skønhedsmærke i Amerika. Et helt nyt udseende med det formål at kanalisere berømtheden og energien i brandets hjemby Los Angeles, der blev lanceret sidste år, indvarslet af ny talsmand Fergie.

Image
Image

L.A. ser

Vist her: og Hvis du ville have køligt hår som Brenda, Kelly, Dylan og resten af "90210" bandet, gav L.A. Looks gel dig den skarpe (bogstaveligt) kant, der var alle 90'ernes raseri. Lanceret i 1987 af et lokalt sydlig Californien selskab, er mærket stadig førende inden for hårgeler i dag. Og fra funky melrose stil til klassisk Hollywood sex appeal, L.A. Looks stadig tager sin design inspiration fra City of Angels. En ny rødt tæppesamling indeholder en kvindes krøllecreme og mænds limgele, og seafoamgrøn og pepto-pinkflasker er blevet erstattet af mod minimalistisk skifergrå.

Image
Image

Noxzema Classic Clean Original Deep Cleansing Cream, $ 4

Krøllet hår så aldrig så godt ud som det gjorde i model Rebecca Gayhearts Noxzema-annoncer, der viste os klart hud (og frizz-fri hår!) Kunne også være vores. Brandet fejrer sin 100th jubilæum i år og blev udviklet af en apotek i 1914, der skabte navnet, efter at patienterne fortsatte med at sige cremen "slået ud eksem." Den berømte tagline i 90'erne blev "Noxzema Girls Get Noticed", og den originale Deep Cleansing Cream indeholder stadig mærkeets signatur eucalyptus-menthol duft, der efterlader huden med en dyb tingly ren fornemmelse.

Image
Image

Calvin Klein Ck One, $ 69

Intet var sexier end Kate Moss og posse i minimalistiske sort / hvide annoncer, der cementerede Cavin Klein Ck One som den frække børne duft til en hel high school generation. En citrus duft med noter af bergmot, sandeltræ og moské, Ck One var ikke den første unisex duft nogensinde lavet, men det var den første til at dreje konceptet mainstream. Nu en af de mest globalt succesfulde franchiser fra hele tiden, udvidede Ck One til andre bedst sælgende som Ck One Summer, samt en livsstilssamling for et par år siden, der omfatter amerikanske klassikere som denim og bomuld tees. Alligevel er det den originale, tidløse spray, der forbliver en bedst sælger for mærket.

Image
Image

Urte Essenser

Vist her: Herbal Essences Naked kollektion, $ 4 til $ 7 hverDen frække shower pige reklamerer, der debuterede i 1995 og afslørede, hvad "en helt organisk oplevelse" lød som ("Ja, ja, ja!") Gjorde en Herbal Essences sudsing mindeværdig. Varemærket var blandt de første til massemarkedet ideen om naturelskende hårpleje - og som det viser sig, havde den rigtige ide fra starten.Efter at flere nye linjer blev introduceret, herunder kropsvask, vendte mærket tilbage til en omarbejdet version af de klassiske 1995-formler sidste år, hvorved en ny version af "Yes!" Reklamer blev sat på fly. I overensstemmelse med risquémotivet er den nyeste lancering den klare Naked kollektion, der ikke indeholder parabener, farvestoffer eller tunge rester.

Image
Image

Bolsjer

Vist her: Hard Candy Top Ten Eye Shadow, $ 6Lanceret af to søstre i 1995 var Hard Candy det endelige stop for alternative farver. Det første produkt, en himmelblåt neglelak, kom i pakning med en pastelformet hjerteformet plastring, der minder om et barns måltid giveaway legetøj. Efter at have udvidet til kosmetik i stormagasinet i slutningen af 90'erne og derefter forsvinder i næsten et årti, bragte Walmart hårdt Candy tilbage til livet i 2009 med samme fokus på mættet, dristig farve til en budgetværdi. Vi elsker Top Ten Eye Shadow-strimmel, som parker temmelig koordinerende nuancer i en slank palette med en ikke-beat-værdi.

Image
Image

Bonne Bell

Vist her: Bonne Bell Lip Lacquer, $ 4 hver, Bonne Bell Nail Lacquer, $ 3 hverBonne Bell-læbestifter betød som en rite for passage fra mellemskole til gymnasium en dedikeret genanvendelse, fordi du altid slickede smagsoplevelser som "Chocolate Icing" og "Berry Brilliance" fra dine læber. Og du kan stadig! "Bonne Bell har for nylig udviklet sig til en kosmetiklinje i fuld farve, der giver kvinder i deres øvre teenagere og 20'erne med kvalitet, let at købe kosmetik til overkommelige priser," siger en firmarepræsentant. Tjek de nye læbe lakker, der er tilgængelige i mocktail smag (nu vi taler!), Og de splashy negle nuancer inspireret af rejsemål.

Image
Image

Lip Smacker

Vist her: Lip Smacker Original, $ 3 hver, Lip Smacker Luscious og Luxe, $ 4 hverDer var læbe balsam, og så var der Lip Smacker. Hvis du var seriøs om at have frugtsmagede læber, lagde du op på flere rør af sidstnævnte med det ikoniske boble brevlogo. Siden 90'erne er denne division af Bonne Bell-selskabet kun blevet større i partnerskab med Girl Scouts (cookie smag!), Coca-Cola, Skittles og Starburst. Du kan stadig score de traditionelle drejelige rør, opgradere til glossier og mere voksne "Luscious" og "Luxe" -tilbud, eller endda få en pimped-out, begrænset udgave af Swarovski Crystal-udgave, der kommer mega størrelse og værdiansættes til $ 250 hver i en giveaway.

Populært emne.