25 dages skønhed: læbestift strumpemateriale under $ 15

25 dages skønhed: læbestift strumpemateriale under $ 15
25 dages skønhed: læbestift strumpemateriale under $ 15
Anonim

Det kan være svært at finde den rette balance, når du fylder en strømpe - så det virker behageligt fyldt, men uden at sætte prismarkeringen for højt. Disse smukke læbestifter og pletter passer perfekt til alle strømpebukser, og de koster mindre end $ 15.

Image
Image

Body Shop Geisha Doll Lip & Cheek Stain, $ 8Denne røde og guldfarvede læbeflet (som også virker vidunderligt som en kind flet) er beriget med community fair trade marula olie, der efterlader huden sund og hydreret. Og der er bare ingen at ignorere, hvordan freaking yndig denne flaske med begrænset udgave er.

Image
Image

Topshop Mini Lip Bullet Pyramid, $ 10Topshop's Lip Bullets er buildable og kan bæres som en mere ren farvevaske eller lagdelt på for en fed pop - den lette formel vil ikke føle sig for tung eller tør. Et hydratiserende orkidé og papaya kompleks infunderet i hver læbestift forlader læberne silkeblødt. Indkapslet i en enkel ornament-type boks, er denne mini-version den perfekte måde at gave denne populære læbestift.

Image
Image

BITE Mix 'n Mingle, $ 12BITEs læbestifter er ikke kun kendt for deres kvalitet og varige evner, men også for deres smukke skygge muligheder. Denne udsmykningstidsstrumpere findes i en række læbestifttyper og farver, så du kan hånd vælge den perfekte til din giftee. Fra hot pinks til peachy nudes, dækker udvælgelsen næsten enhver makeup elsker derude.

Image
Image

IMAN Cosmetics Déjà vu Palette, $ 5 Kan ikke vælge kun en farve? Denne bekvemme læbestiftpalette indeholder fem meget forskellige læbestift-nuancer. Den fugtgivende formel betyder læberne med kokosnød, aloe, shea, jobjoba og vitamin E, hvilket gør dette til en fantastisk farverig løsning på tårte vinterlæber. Bonus: Det har et sted at vedhæfte det til din nøglering - du kan ikke rigtig blive mere rejsevenlig end det. 25 dages skønhed:Dag 1: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Populært emne.