25 dages skønhed: duftende ferielys

25 dages skønhed: duftende ferielys
25 dages skønhed: duftende ferielys
Anonim

Stearinlys er forsøget og sande gaver af en grund: De er beroligende, en godbid uden at være en splurge og en stor værtinde gave, når vi går ind i ferien partiet sæsonen. Følgende duftende stearinlys har alle et ferie tema, så de er perfekte til trædekorationer eller bare forestille sig en varm woodsman.

Image
Image

Paddywax Holiday Trimmings Collection, $ 15Paddywax trækker alle feriestopene ud med disse ornamentformede stearinlys, hver med et twist på klassiske ferie dufter som granatæblegran, wassail og mandarinplante. Til en meget overkommelig pris på $ 15, gør disse sojelys til en god gave til en ven eller et visningsstykke til dit eget feriebord.

Image
Image

Ritualer Sacred Fire, $ 29Rituals kombinerer østlige og vestlige dufte med to versioner af deres "vinterbegrænsede" stearinlys, tilgængelige online og i butikker. Sacred Fire blander woodsy ceder og en beroligende white patchouli for en rolig ferie atmosfære. Lyset kommer også i XL ($ 55), som brænder i 70 timers varm vinteragtig godhed.

Image
Image

Maison de NEST, $ 68NESTs sofistikerede gavesæt byder på fem votives i deres to bedst sælgende vinter dufte, Holiday og Birchwood Pine. Ferie duften blander klassiske vinterlige krydderier som kanel, mandarin appelsin, fyr, og meget mere, mens Birchwood Pine kombinerer hvidt fyrretræ, granbalsam og birchwood, så du virkelig kan føle at du går i en snedækket skov.

Image
Image

Diptyque på Space.NK Mini Candle Sæt på 3, $ 98 Kan ikke vælge mellem Diptyques tre ferielys? Denne yndige gave sæt er præsenteret i en brugerdefineret holder, så du kan brænde alle tre på én gang. De individuelle dufte udgør den perfekte ferie trifecta - Hiver lugter som kastanjer stegning på en åben ild; Résine lugter som juletræer; Épice er duftende som krydret kanel, muskatnød og kandiserede blommer. Yum!

Image
Image

R. Nichols Holiday Votive Trio, $ 65R. Nichols stearinlys er den perfekte gave til kunstnerisk sindet - deres votiver har søde tematiske designs, der passer til hver duft. Ferietrioen har en pejs, en skøjter og en tur gennem skoven, der vil accentueres som lysene brænder i 20 timer hver.

Image
Image

C & O Bigelow Lavendar og Pebermynte, $ 42C & O Bigelows Lavendel og Pebermynte er et klassisk helårslys, der virker endnu bedre i løbet af ferien. Med en 60-timers brændtid er denne ikoniske duft en nødvendighed, da enhver lyselsker begynder det nye år, afslappet, forynget og lugtende godt. 25 dages skønhed: Dag tre: Luxe BeautyDag to: Læbestift Strømper under $ 15Day One: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Populært emne.