15 måder du aldrig troede at bruge citron som skønhedsprodukt

15 måder du aldrig troede at bruge citron som skønhedsprodukt
15 måder du aldrig troede at bruge citron som skønhedsprodukt
Anonim

Den foretrukne cocktailvenner, citronen, har faktisk masser af hemmelige anvendelser. Når det ikke kæmper for dit immunforsvar med sin actionfyldte C-vitamin, hjælper citronen faktisk med at få dig til at ligne en superwoman.Pucker op og tjek denne ultimative rundown af den sureste frugt:

Citroner til dit ansigt

De naturlige syrer i citronen er velkendte for at fjerne døde hudceller såvel som endda skintone. Men det er også en naturlig måde at reducere olie, fregner og endda blackheads.

 • Giv dig selv en hjemmelavet ansigtsbehandling: Denne opskrift på en hjemmelavet ansigtsbehandling med kun citron kan gøre huden lysere med de naturlige frugtsyrer og vitamin C. Klem saften på tre eller fire citroner i en træskål og tilsæt derefter et par dråber varmt vand. Brug en bomuldsstynge, dab blandingen på huden og tør den som om det var en toner. Skyl helt efter nogle minutter. Tilsæt tea tree olie til at arbejde vidundere på hudorme og acne også. Undgå øjne og sørg for at bruge SPF.
 • Nix Oily Skin: Nip olie i knoppen ved at bruge citronsaft på en bomuldsstynge og anvend til t-zonen før sengetid. Skyl af i a.m.
 • Lav en banan citronmaske: Bland en banan og bland med 1 spsk citronsaft. Påfør ansigtet og lad det gå i ca. 10 minutter. Skyl grundigt.
 • Exfoliate Rough Patches: Tag en citron skive og dypp den i granuleret sukker. Hop i brusebadet og gnid den sukkerholdige skive på ru pletter af huden, herunder hæle, albuer og knæ.

Citron til dit hårDen ædle citron gør også et bang-up job til dit hår. Et ord til de kloge: citron gør ikke arbejde godt med kemisk behandlet, behandlet eller farvet hår, da det kan lette og muligvis ødelægge alt dit (dyre) hårde arbejde.

 • Beat skæl: Bland ca. 3 spsk friskpresset citronsaft med samme mængde olivenolie. Massage ind i hovedbunden og lad dem sidde i 15 til 20 minutter. Skyl derefter og brug din normale shampoo.
 • Brug som hårmaske: Citron gør ikke ondt lettere hårfarver, så du kan gøre en hurtig skylning for ekstra glans - tryk simpelthen citronsaft på som du skylder dit hår i brusebadet for et hurtigt boost. Eller du kan lave en hårmaske: bland 1 spsk citronsaft med 4 spsk kokosolie. Påfør håret og lad det stå i 20 minutter. Skyl grundigt.
 • Spritz-on Højdepunkter: Du kan tage lige citronsaft og anvende til specifikke tråde, som du ønsker at få solskyllet, før du går udenfor, eller for almindelig lethed, følg denne sprøjteflaske opskrift: Tag 4 citroner, saft dem og tilsæt ¼ kop varmt vand, Hæld derefter ud i din flaske. Spray dit hoved, mens håret stadig er fugtigt. Udsæt dig selv til solen i en halv time (eller mere afhængigt af hvor langt du vil gå), og bad derefter som normalt.

Citron til din krop

 • Beat Bacne: Du kan oprette din egen klargørende body lotion / toner ved at blande citron med kokosvand, der skal bruges som en kropssammenhængende. Bland et par dråber kokosvand med lige store mængder citronsaft. Kokosnødden vil hydrere din hud, og citron vil rydde og lysne det. For urolig hud, erstat kokosvand med kokosolie, massage i overarme, knæ og albuer.
 • Lysere skintone: Hvad der virker på dit ansigt virker på kroppen! Hvis du har uønskede mørke pletter, eller hvis dine knæ og albuer vises nuancer mørkere end resten af din krop, skal du blot gnide området med en halv citron.
 • Fjern toksiner: Hver morgen skal du vaske en citron og klemme dens saft og papirmasse i en kande af stuetemperatur til varmt vand og derefter drikke op! Lemon aktiverer formentlig leveren, præparation til fjernelse af toksin. Det er en fantastisk måde at starte dagen på en sund vej.

Citron til din mund

 • Hvid dine tænder: Tag et tip fra vores naturgas skønhedstips: Du kan blande natriumbicarbonat med citronsaft og anvende på tænder med en Q-tip. Børst derefter normalt.
 • Dræb Canker Sår: Hvis du er modig nok til at forbrænde forbrændingen, kan du bruge et par dråber citron æterisk olie direkte på en canker sår for at hjælpe dem med at helbrede hurtigere. (Dette er ikke for svag af hjertet.)
 • Exfoliate Lips: Tag en Q-tip (eller din finger) og gnid lidt citronsaft på dine læber før sengetid. Når du vågner, skal du simpelthen skylle for at exfoliere væk mildt chapping. Hvis dine læber er hårdt afskårne, skal du dog fjerne citronsaft og bruge en fugtig balm i stedet.

Citron til dine negle

 • Styr dine negle: Lav en hurtig blanding af olivenolie og citronsaft (ca. ¾ olie, ¼ citronsaft) og blød dine negle i den. Ikke alene vil det styrke skøre negle, det lyser også og whitens gulning.
 • Fjern Vorter, Corns og Calluses: For den sande naturmedicinske elsker kan du binde citronskallen til en kølle, majs eller vorte for at øge hudomsætningen og glide af huden.

Relaterede artikler:

16 måder at bruge honning som skønhedsprodukt på

5 måder du aldrig troede at bruge Kool Aid som et skønhedsprodukt

24 måder du aldrig har tænkt dig at bruge bagesoda som et skønhedsprodukt

Populært emne.