Vi prøvede det: Urban Decay Naked2 Basics Øjenskygge Palette

Vi prøvede det: Urban Decay Naked2 Basics Øjenskygge Palette
Vi prøvede det: Urban Decay Naked2 Basics Øjenskygge Palette
Anonim

Urban Decay Nøgne trofaste krævede mere nøgne produkter, så mærket har leveret et par gange over. Deres seneste? En mini øjenskygge palette med lidt kølige, grundlæggende neutrale nuancer, der skulle supplere den større Naked2-palette. Produkt: Urban Decay Naked2 Basics Pris: $29 Vi tænker:

Image
Image

Hvordan det ser ud, hvordan det føles: Der er en grund til at folk er så besat med den nøgne franchise: Urban Decay gør øjenmagasinet rigtigt. Neutrale farver, der ikke kun ser godt ud, men varer hele dagen lang, gør den perfekte base til stort set ethvert makeup-look, du vil have. Som den seneste tilføjelse til den nøgne familie kommer denne cooler-tonede palette med fem nuancer af matte, taupe-y-neutrale og en skygge med en satin finish til fremhævning. Skyggerne er buttery glatte og leverer en sund mængde pigment uden nogen af den kakede følelse. Brugsvejledning: Farverne smelter sammen problemfrit, så brug dem særskilt eller sammen for at skabe et virkelig neutralt udseende, hverdagsligt udseende (ingen makeup makeup, nogen?). Nuancerne er også den perfekte base for at tilføje en pung af farvestrålende eyeliner eller mascara. Du kan endda bruge paletten til at skabe et tonet ned røget øje, da nuancerne spænder fra meget nøgen til en ægte, kølig brun.

Image
Image

Resultater:Fra udseendet til kvaliteten er det alt, hvad du vil have fra en grundlæggende, taupe skyggepalette. Farverne er enkle, men kan bruges på mange måder, hvilket gør det værdigt som en makeup taske hæftning. Jeg modtog Urban Decay Naked2 Basics som en prøve, men jeg vil gerne købe den til brug i fremtiden.

Populært emne.