Jeg prøvede det: Hud Gym, en træning til dit ansigt

Jeg prøvede det: Hud Gym, en træning til dit ansigt
Jeg prøvede det: Hud Gym, en træning til dit ansigt
Anonim
Image
Image

Hud Gym kan bedst forstås ved at kombinere de tidligere erhverv af de tre medstiftere: æstetiker, personlig træner og massage terapeut. Det er delmassage, del træning til dit ansigt, del overkommelig luksus. Som medejer Rachel Lang satte det: "De bedste ting i dit liv fører til sund, glødende hud."

Skin Gym har til formål at genskabe udseendet og følelsen bag et godt sex eller en anden trimester graviditet med produktfri service som den otte dollar fem minutters lange "Skin Juice Booster" (kort nok til at komme på din frokostpause). Min lille sort kaffe næste dør koster tre dollars, så hvad laver jeg endda med mit liv? Lad os alle prøve alt en gang, herunder en ansigtsmassage.

Her er to vigtige fakta om Skin Gym pop-up shop jeg besøgte på Manhattan: Du behøver ikke at skifte til gym tøj til at gå, og du vil straks føle sig hjemme der. Intet behov for en nøgle til receptionen, folk som om du træner hele tiden og ved præcis, hvor du skal hen. Du vil føle, at du lige har gået ind i en rig persons stue - men det er håb, ikke irriterende. Skal jeg få puder som denne? du vil undre dig. Ejere Lang og Kate Gyllenhaal (plus Heidi Frederick, der ikke var der den dag jeg besøgte) besvarede dette og andre spørgsmål om den "ansigtskunst" -filosofi, de har udviklet siden starten af virksomheden sidste år.

Image
Image

Min kollega Nic og jeg havde den 15-minutters "FitGlow" (selvom der kun er en "GuyGlow" 4 boyz.) I løbet af fire YouTube-videoer blev den traditionelle brug af 15 minutter masseret, trukket, trænet og styrket indtil teknikerne rørte ved hver pore på vores ansigter. For at være retfærdig, var den eneste massage, der nogensinde virkelig slappede mig af, dengang jeg gav ind til en $ 10 svindel på et sømsted, så du ved, at jeg skal have brug for det. (Jeg er et eneste barn, rør mig ikke osv.) Men denne type berøring er straks acceptabel, fordi det føles så rigtigt. Ligesom gourmetpizza.

Hver behandling udstråler kedelpladen med tre dybe vejrtrækninger. Så træner en trænet æstetiker dit hår, næsten hårdt. Så får du en rygmassage. Derefter bliver dine kinder gnidet fra læbe til øre. Så er det tid for ansigtets reps: øjenbryn løft og furrowing (overraskende svært at gøre på kommando). Den mest imponerende del af hele rutinen er, at den er perfekt koreograferet; Du og din ledsager vil forfølge i samme øjeblik, hvis det betyder noget for dig.

Image
Image

Glow-rutinerne er udformet til at ramme trykpunkter og få stresset ud, men de rigtige nørdige ansigtsgenstande kommer på FaceFit Wall, en "træningskursus for ansigtet." Modstandsbånd mod din hake hjælper med at ophøre med aldring, flere ansigtsrevisorer hjælper hudens elasticitet, og hele shebangen slutter med et par velsignede minutter foran et lette terapipanel (de er seriøse om den glød.) Her kommer "Gym" ind: Gyllenhaal roser dig, men det er klart Hendes motivation har en træners baggrund.

Ambiance og forretningsmodel er i øjeblikket udformet til private arrangementer og drop-ins, men de tre mødre bruger personlig erfaring til at vokse mod teenagere, med deres acne og college ansøgning stress. Jeg er ikke en teenager, men jeg følte mig som en i deres omsorg. Jeg har $ 30. Jeg har 15 minutter. Det er billigere, hurtigere og mere venligt end en ægte massage. Du bliver fuldt klædt og har noget svar, du vil spørgsmålet: "Hvorfor gløder du?" Når du går, føler du at du har opnået noget. Og du er ikke engang sveder.

Relaterede artikler:

Han prøvede det: Nic Wears Volumizing Mascara for en uge

Han prøvede det: Kale Cleanses med en Sonic Facial Brush

Populært emne.