Mister du dig selv i dit forhold? 6 Spørgsmål du skal spørge dig selv

Mister du dig selv i dit forhold? 6 Spørgsmål du skal spørge dig selv
Mister du dig selv i dit forhold? 6 Spørgsmål du skal spørge dig selv
Anonim

At være en del af et sundt, stabilt, støttende par er en vidunderlig ting. Det kan også være en masse arbejde; det indebærer indsats, samvittighedsfuldhed og kompromis. Men det bør aldrig betyde at gå på kompromis med dig selv eller hvad du sætter pris på i dit liv. At være en del af et par tager ikke plads til at være dig selv som individ. Desværre mister folk ofte sig i deres relationer, giver for meget og slipper for det, de ønsker og har brug for for forholdets skyld. Dette kan ske på små, subtile måder, men det kan have en enorm indvirkning på helheden af din forhold og på din personlige lykke overordnet. Det er vigtigt at genkende, når du er begyndt at give så meget, at du giver op på dig selv. Her er et eksempel fra min praksis af en kvinde, der uden at indse det, lad hende gå tabt i sit forhold:

Forhold er i sagens natur omkring to personer, og din lykke betyder også.

Lily og Rob har været et par i næsten to år. De mødtes på arbejde og har mange venner til fælles. For nogle måneder siden gjorde situationsfaktorer det praktisk at bevæge sig sammen, som de gjorde. Rob har mange kvaliteter, der gør ham til en "catch" - han er vellykket, smuk og omgængelig. Selv om Lily også er en "fangst", oplever hun ikke altid den måde og har ikke haft held og lykke med tidligere relationer. De havde et godt forhold i et stykke tid, fokuseret på fælles mål og socialisering med store grupper af venner og familie. Men med tiden opstod der nogle få vanskelige problemer. (1) Lily har aldrig deltaget Robs passion for udendørs aktiviteter. I et stykke tid skød de om denne forskel, og det var ikke en big deal. Men for et år siden begyndte Rob at presse Lily for at gøre flere og flere af de ting, han nød, mens han faldt for at gøre noget af det, hun foretrak. Og så begyndte han at binde det til sin vægt og kommenterede, at han ville være mere tiltrukket af hende, hvis hun tabte noget og udtrykte tydelig skuffelse, da hun ikke udøvede ved enhver lejlighed. Han begyndte også at forbyde Lily at mødes med sine venner, når det involverede mad eller drikke, og engang smagte han en cookie ud af hendes hånd. Dette er det mest blatante eksempel på Robs tendens til at være kritisk og kontrollerende, men det var ikke begrænset til dette problem. (2) Lily opdagede, at mens Rob var behagelig og interessant og generelt en flink fyr (med undtagelse ovenfor), havde han meget lille evne til at være virkelig støttende i vanskelige situationer. Han syntes at gå gennem bevægelserne for at være en "god kæreste", men hun følte ikke, at han var virkelig varm og omsorgsfuld for hende, eller at han kunne empati med sine følelser.

For ethvert forhold at være vellykket er det vigtigt at være opmærksom og hensynsfuld af den anden persons følelser, men det skal være en tovejsgade.

Over tid begyndte Lily at indse, at ovenstående problemer blev mere tydelige og mere foruroligende for hende. Og så skete der noget, der sprængte hende fra hendes tanker: Rob satte hende ned og fortalte hende, at han stillede spørgsmålstegn ved forholdet. Han ville ikke bryde op endnu, men han var ikke sikker på, om hun var den rigtige person til ham. Efter denne samtale brugte Lily al sin følelsesmæssige energi til at analysere alt, hvad de hver og en sagde og gjorde, og forsøgte at finde ud af, hvorfor Rob ikke var glad, hvad hun kunne gøre anderledes, og hvis han skulle forlade hende. Hun glemte alt om hendes egne bekymringer om forholdet og fokuserede sin indsats på at forhindre et brud. Det drejede sig om at gøre endnu flere af de aktiviteter, hun ikke ønskede at gøre, opgive flere af hendes yndlings ting og vælge alle sine ord med det formål at glæde Rob. Før den store snak var Lily begyndt at miste sig i forholdet, og nogle ting følte sig ikke rigtigt for hende. Efter den store snak hoppede hun helt ind i Robs ønsker og glemte alt om sine egne opfattelser. Selv om dette eksempel drejer sig om et romantisk forhold, at miste dig selv kan også ske med venner og familie. Hvis du bruger hele din tid til at undre sig og bekymre sig om, hvad den anden person tænker på, eller træffe alle dine beslutninger på baggrund af deres svar, kan du være i en sådan situation. For ethvert forhold at være vellykket er det vigtigt at være opmærksom og hensynsfuld af den anden persons følelser, men det skal være en tovejsgade. Du skal også afbalancere parrets behov med dine egne individuelle behov. Klik gennem for seks tips til at huske at være opmærksom på dine egne følelser og opfattelser.

  1. Spørg dig selv, "Am jeg tilfreds med den måde, tingene går på? "
  2. Tænk over, hvor ofte du (alene eller sammen) gør aktiviteter, du nyder. Svaret skal ikke være "aldrig".
  3. Spørg dig selv, om du er mere afslappet, når du er sammen med den anden person eller ej med ham eller hende.
  4. Tænk over, om du oftere føler dig god eller dårlig om dig selv, når du er sammen.
  5. Tænk på, om du føler dig nervøs eller nervøs, før du ser den anden person - ikke den ophidsede form for nervøs, men forstyrret nervøs.
  6. Spørg dig selv, hvordan du virkelig ville føle (på lang sigt og kort sigt), hvis forholdet sluttede. Virkelig tænk over dette og prøv at se det i stedet for at give et hurtigt svar.

Forhold er i sagens natur omkring to personer, og din lykke betyder også.

Populært emne.