Marilyn Monroe er Max Factors nye ansigt

Marilyn Monroe er Max Factors nye ansigt
Marilyn Monroe er Max Factors nye ansigt
Anonim

Marilyn Monroe (Norma Jeane Mortenson), en af de mest ikoniske modeller / skuespillerinder fra hele tiden, fortsætter med at bringe sin Hollywood-glamour over for vores liv i løbet af et halvt århundrede efter hendes død. Denne originale blonde bomuldshylde blev netop annonceret som det nye ansigt i makeup-mærket Max Factor, At bevise sin karriere har varet godt forbi sin død i 1962 i en alder af 36 år.

Billeder af både Norma Jeane og Marilyn vises i 2015-kampagnen, Storbritanniens Telegraf rapporter. Det er kun passende, at starlet ville repræsentere et mærke, der hjalp med i hendes krav om berømmelse som kunde hos Max Factor i 1940'erne. Monroe's livlige røde læbe og sultne foret øjne har symboliseret gammel Hollywood-glamour i årtier.

Tidligere har denne curvaceous platin blonde celebrity notorisk været ansigtet af Chanel No. 5 og endda optrådt i Dior J'Adore Parfume reklame i 2011. I 2013 fortalte Forbes hende som 6th top tjene døde berømtheder, trækker i anslået $ 15 millioner.

Tragedien om Marilyn Monroe's overdosis på en sådan ung alder har gjort alt men stunt hendes karriere. Som en af de mest kendte berømtheder af all tid er det tvivlsomt, at det bliver hendes sidste skønhedskampagne.

Flere stjerner har forsøgt at genskabe sit bedste skønhedsudseende, og for nylig arbejdede supermodellen Candice Swanepoel med Max Factor for at omdanne hende til den tidløse skønhed. Hun instagramede et billede af sig selv bag et skuespil for mærket, og det var absolut betagende mildest talt.

Image
Image

Relaterede artikler:

Stjerner, der gør vægtforøgelse, se godt ud

Celebrity Tattos: Gæt hvem?

Populært emne.