Har du været i en frugtplantage eller er det Demi Lovato's hudpleje linje?

Har du været i en frugtplantage eller er det Demi Lovato's hudpleje linje?
Har du været i en frugtplantage eller er det Demi Lovato's hudpleje linje?
Anonim

Demi Lovato's liv har bevæget sig fint, tak for at spørge. Hun gik på en verdensrunde, startede en velgørenhed, og hendes gengivelse af "Lad det gå" fra Frozen har over 297 millioner visninger på YouTube. Et sted i mellem byer fandt Lovato tid til at udvikle hudplejelinien DEVONNE af Demi.

I modsætning til andre berømthedshjelmede mærker, der er kommet til udtryk som det er Celebrity Beauty Challenge, føler DEVONNE ved Demi kærligt (bevogtigt?) Overvejet. Den kommer komplet med en omfattende informationspakke. Den har en Pinterest og en Google Plus. Det er lilla, som Demi's hår. Og som sin stjernes "styrke" tatovering, det hentyder til A Past.DEVONNE af Demi har notater af pilbark, citronskræl, solsikke, æble, lakrids - lige ud af (undskyld for at sige) Wonderland af Selena Gomez ' Kom og hent det "video. Indtast skoven af Selena Gomez Demi Lovato sind med en Deep Facial Cleanser, Hydrating Radiance Mist, og 3-i-1 fugtgivende Primer. 3-trins morgen og nat kit er beregnet til at indvarsle Demi fans fra "bumser til rynker" til prisen på 29,95 dollar. Temaet for Deep Facial Cleanser er citron. Det indeholder også kokos, æble, pilbark, wakame og reishi champignon. Det er sulfatfrit! Jeg bruger recept eller Cetaphil cleanser, så jeg var skeptisk til denne købmand af en ansigtsvask. Jeg brød ikke ud eller noget, men jeg går tilbage til min regelmæssige rensning.

# 2015 vil være utrolig !!! Deltag i vores #DevonneByDemi familie og start med de vigtigste på https://t.co/PfGJMflBoFðŸ~ŠðŸ'- pic.twitter.com/rsKoDL5lb7- Demi Lovato (@ddlovato) 2. januar 2015

Temat for Hydrating Radiance Mist er "botaniske ekstrakter" og også "vidunderlig produkt." Jeg tåler mig hver time, i timen. Jeg har mistet alle i mit liv i løbet af den sidste uge. Det lugter godt, og det føles som om du vasket dit ansigt, håndfri, seks gange midt på en arbejdsdag. Få tågen. Du vil elske tågen. Temaet for 3-i-1-fugtgivende primer er æble, rosmarin og solsikke (3-i-1!). Der er mere æbleekstrakter her, plus risklid, ris exfoliants og agurk. Anvend under din makeup, så du undgår din T-Zone, hvis du har olieagtig hud. Din hud vil blive fugtet og klar til en dag værd at makeup.DEVONNE af Demi og dens omfattende hjemmeside forsøger, men det har jeg ikke noget imod. Det samme gælder for Demi. Jeg har det fint med en lille indsats, det betyder, at jeg kan føle sig primet og mistet for 29,95 dollar. Plus, prøv at spore oplysninger om nogen af de One Direction skønhed mærker. Drengene giver ikke en lort og det viser. Demi, hvem ved det. Hun forsøger nok. Nogen gør hende forsøg. Hvis ingen af dette appellerer til dig, er der også Secret Color, hendes linje af patentanmeldte hårforlængelser.

Tidligere i Celebrity Beauty Challenge:At være elsket, at være forelsket: En One Direction Makeup ReviewSmell Som en dampig colombiansk sex-jungle i 'Sofía by Sofía Vergara'

Populært emne.