Make Up For Ever's "50 nuancer af grå" Makeup mål for Pink (ligesom kristen grå)

Make Up For Ever's "50 nuancer af grå" Makeup mål for Pink (ligesom kristen grå)
Make Up For Ever's "50 nuancer af grå" Makeup mål for Pink (ligesom kristen grå)
Anonim

I den uendelige skæbne som iPhone-tilfælde og bamser, der er blevet slået sammen med "Fifty Shades of Gray" -logoet inden filmens udgivelse, må jeg indrømme, at en makeup-linje i hvert fald giver mening. Ifølge Vanity Fair, er filmen den hurtigste sælger R-rated film i Fandango's historie og slog ud "Sex and the City 2" og "Gone Girl". Mens hver blev markedsført til et kvindeligt publikum, slapede "Gone Girl" ikke helt en linje af knive til kvinder. (Selvom jeg ville have købt en.) "50 Shades" fans (og detractors) er på et helt andet niveau, og dermed markedsføring af filmens Official Makeup for kvinder, der gerne vil se ud som modvillige temptress af året, Anastasia Steele. Make Up For nogensinde annonceret to "Fifty Shades" -branded makeup sæt tilbage i november. Som Christian Gray siger i # 1 New York Times bedste sælger, "Jeg ville aldrig slå dig sort og blå. Jeg stræber efter lyserød. "Heldigvis er der tre nuancer af rødme for at gøre dine kinder koral, lyserøde eller mørkerosa, til dit indfald eller til din dominerende. Desire Me-trioen ($ 49) kommer i velour taske til nem håndcuff opbevaring. Give i til mig makeup kit ($ 79) er IKKE en ensom skygge, der kommer hid rød læbestift og kondom: Det er læbestift, lipgloss, mascara, flydende eyeliner, og skygge, hvoraf ingen er mørkere end en god pige vil have. Christian Gray foretrækker flere af de naturlige pinks, du ser, fordi han kan lide jomfruer. Hvad det betyder for denne makeup er, mærkeligt, at du kan bære det på kontoret. Læbestift og lipgloss (frugtagtig!) Er begge en blød og passende pink.

Image
Image

De virkelige "50 Shades" -egenskaber af disse produkter er i boksen, som jeg har det sjovt at forestille på Jamie Dornans natbord. Det er pleather, præget med et par læber, der holder hvad enten er en makeup børste eller en pisk og udsmykket i inspirerende sætninger, så du kan starte din dag med pep i dit trin. Tænk på din morgen makeup, mens du læser catchphrases fra bogen som "ikke modstå", "ja, sir" og "adlyd." Om din plan for dagen inkluderer at besøge et sex-fangehul eller lige på kontoret, nå over fyren bundet op på din seng og forsøge at give ind til mig.

Tidligere i Celebrity Beauty Challenge: Har du været i en frugtplantage eller er det Demi Lovato's hudpleje linje? Lugte som en dampig columbian sex jungle i 'Sofia af Sofia Vergara'

Populært emne.