Han prøvede det: Adam lyser med Batmans ansigtsmaske

Han prøvede det: Adam lyser med Batmans ansigtsmaske
Han prøvede det: Adam lyser med Batmans ansigtsmaske
Anonim

Fra Linsen af Vi forsøgte det kommer han forsøgte det, en ny kolonne, hvor kvinderne i YouBeauty giver en mandlig ven / kollega en af vores skønhedsprodukter og får ham til at rapportere tilbage efter at have brugt det i en uge.Navn / Profession:Adam James Gallo, Health Coach Produkt:boscias Luminizing Black Mask ($ 34) Hvad er dine forventninger til at bruge en ansigtsmaske?Jeg var faktisk spændt på at give boscia Luminizing Mask en tur. Jeg havde set boscia produkter i brusebadet, fordi min kæreste bruger dem.

Image
Image

Dag et: Generelle indtryk: hvordan er anvendeligheden? Kunne du bruge det selv eller havde du brug for hjælp fra en ven / Google? Har du bemærket nogen resultater i produktet?

Det var koldt, fordi det var en maske, du satte på dit ansigt, som du efterfølgende skræller af. Jeg elskede at skrælle Elmer lim ud af min hånd i skolen, så det syntes bare som et naturligt næste skridt. God rent sjovt. Og rent det var. Jeg brugte den medfølgende kulskrubber til at rense mit ansigt med præmasken skrubbe og derefter påført masken. Det var fantastisk, fordi jeg lignede Batman. Da masken tørrede, var jeg i stand til at skrælle det hele i to stykker og blev forbløffet over alle de døde hud, det tog med det.

Image
Image
Image
Image

Dag tre: Bemærk eventuelle resultater? Er det lettere at bruge?I slutningen af hver applikation forlod det min hud, der var mere glat, renere og yngre hver gang. Mit ansigtskind følte mig fantastisk. Jeg fik også at se ud som Batman … Og skal noget af mit ansigt.

Image
Image

Dag syv: Vil du fortsætte med at bruge dette? Vil du købe det? Fødte det "feminint" at bruge det?Det er ikke noget, jeg ville gøre regelmæssigt. Det er bestemt noget, jeg kunne se min kæreste bruger semi-regelmæssigt. Eller noget vi ville bruge på spaaften. [Redaktørens bemærkning: Du to har en "spaaften"? Det er sødt!]

Fortæl os noget mere om din uge med dette produkt. Har jeg nævnt, jeg lignede Batman? Relaterede artikler:

Han prøvede det: Kale bruger en Sonic Facial BrushHe prøvede det: Nic Wears Volumizing Mascara for en uge

Populært emne.