5 Pop Culture Nail Decals & de helt passende steder at bære dem

5 Pop Culture Nail Decals & de helt passende steder at bære dem
5 Pop Culture Nail Decals & de helt passende steder at bære dem
Anonim

Den fælles højde af fankultur og neglelak har efterladt os noget magisk: Drake negle decals. Det stopper ikke der - du kan nu bære dine favorit '90s tv tegn og endda film citater på dine negle med stolthed. Selv om det er en personlig stil spilskifter, koster det hele mindre end $ 10. Her er vores top fem valg og anbefalinger af helt passende steder at bære dem. Men husk, at internettet er et vidunderland, så stop ikke, før du finder dit eget foretrukne popkultur øjeblik:

Image
Image

Til din gymnasium genforening …"Saved by the Bell" negle decals på Forever 21, $ 9Zack Morris, Kelly Kapowski og bandet genforenes lige her på dine hænder. Dekalerne er trykt i farve og sort / hvid, men hvis du er en "Saved by the Bell" fan, vælger du selvfølgelig neonet.

Image
Image

Til en filmmaraton …"Harry Potter" decals af fingerprintsdecals på Etsy, $ 5.50Remember da Emma Watson ikke var en international feminist og i stedet var en lille troldmand? Etsy butikens fingeraftryk har zapped hende og hendes kolleger Gryffindors, indtil de er små nok til at passe på en pinky.

Image
Image

For den ene ven …"Mean Girls" citater fra PaipurNails på Etsy, $ 4. Lad os ikke alle kende en person, der har gemt hver linje fra "Mean Girls"? For Etsy sælger PaipurNails, er hun den ene person, og hun har fundet hende ringe med dekaler, der siger "Burn Book" og "Hun går ikke engang her."

Image
Image

For en dato …"The Godfather" af NailSpin på Etsy, $ 5What bedre måde at vise, hvordan dyrket du er end at tilføje Vito Corleone til din skønhed rutine? Dine high school venner havde sandsynligvis en "gudfader" plakat i deres kollegieværelser - en op dem ved at sætte ham på dine negle.

Image
Image

Til efterpartiet …Drake af NailSpin på Etsy, $ 6 Du kan holde en Post-It til dit skrivebord, der siger "'Live In The Moment' eller Du kan bære YOLO negle decals. Vi alle nogle gange har brug for en lille daglig inspiration - personligt vil jeg gerne hente det fra Drakes ansigt på min ringfinger. Relaterede artikler:Flower Nail Art, der virker for hver sæson3 Nail Art Designs, der varer en hel måned

Populært emne.