Backstage Beauty Tips fra New York Fashion Week 2015

Backstage Beauty Tips fra New York Fashion Week 2015
Backstage Beauty Tips fra New York Fashion Week 2015
Anonim

Backstage i New York Fashion Week er ligesom en travl bikube lige sprængning med aktivitet. Modeller er spredt rundt i lokalet, bliver doted af top hår, søm og makeup specialister arbejder for at konstruere et udseende, der vil være alt raseri blandt skønhed redaktører og mode entusiaster ens. I år var jeg heldig nok til at få backstage og interviewe skønhedspersoner fra shows som Kate Spade, Emily Saunder, Malan Breton og Rebecca Minkoff.

Læs videre for at finde ud af deres tips til, hvordan man laver bane-klar, se dig selv!

Kate Spade

  1. På Kate Spade skabte lead stylist Bob Recine til Fekkai en center del på grund af det ungdommelige vibe. "Når du arbejder med en center park, gør håret lidt rodet og ikke pin lige siden det har tendens til at se bedre ud på denne måde," Recine forklaret.
  2. Leder makeup kunstner til MAC tilføjede en flush til modellernes ansigter ved at starte ved æblerne i deres kinder og blande nedad for et "bare ud af det kolde" look.
  3. Nail pro Deborah Lippmann forklarede "hurtige tørre dråber er bedst, fordi de tilføjer en barriere til neglen for at forhindre dem, du får, når negle er allerede tørre, men ramt mod nøgler mv., Når de forlader salonen. De øger faktisk ikke den faktiske tørre tid betydeligt."
  4. For dybde snarere end et skulptureret øjenkig, skyggede Kate Spades makeup artister dybt i cremerne og ydre hjørner af hvert røget øjne.

Malan Breton

  1. Et tip fra bag kulisserne i Malan Breton var at spritz dit ansigt med vand før fugtgivende. Et fugtigt ansigt har åbne porer, så det vil absorbere formlen bedre.

Rebecca Minkoff

  1. Backstage på Rebecca Minkoff, kamille te eller rosenvand blev brugt til let spritz på ens ansigt som en anti-inflammatorisk.
  2. Michelle Saunders for essie skabte Rebecca Minkoffs edgy chevron negle og forklarede, hvordan bredden af den polske børste er afgørende for at skabe proportionerede linjer for det zigzagged look. Tyndere børster er lettere at manøvrere og giver et renere design.

Emily Saunder

  1. For at matche fundamentet bedre til hver model sætter makeup kunstnere på Emily Saunder fundamentet på hver enkelt modelens kraveben for at matche deres bedste farve. Ved at have det matchede dette område undgik de det frygtede "mørke ansigt, lys nakke" udseende.

Populært emne.