Sådan får du Beyonce's Barely-There Grammys Makeup

Sådan får du Beyonce's Barely-There Grammys Makeup
Sådan får du Beyonce's Barely-There Grammys Makeup
Anonim

Hvis der var en trend på dette års Grammy Awards, var det naturlig makeup - selv på celebs kendt for deres tidspunkter over-the-top udseende. Rihanna, Nicki Minaj og Beyoncé alle rockede "ingen makeup, makeup" se til perfektion.

Selvfølgelig som et fuldgyldigt medlem af Bey-hive, siger min semi-biased opinon, at Queen Bey udhulede de andre damer med sit glam, men endnu subtile udseende: strålende hud, nøgne læber og havfruebølger. Alt i alt havde Bey en naturligt smuk stemning - og heldig os, det er nemt at lave derhjemme:

  1. Den bedste del af Beyoncés udseende var hendes pletfri, strålende hud. Prøv et lysende fundament som f.eks Dolce & Gabbana er Stiftelsen Perfekt Luminous Liquid Foundation ($ 60). Denne lette formel er silkeagtig og fugtgivende for at give en dyb finish. For en mindre spendy mulighed, prøv L'Oréal Paris True Match Lumi Sund Luminous Makeup ($ 13).
  2. Efter påføring af fundamentet børste du let på et lysende pulver på dine kindben, næse og bruneben for at reflektere lyset Urban Decay Naked Illuminated ($ 29) arbejder for at give en sexet flush og iriserende glimmer uden at gå over toppen.
  3. Dernæst løbe forlængelse af mascara gennem dine vipper, start så tæt på roten som muligt og bevæg dig langsomt gennem lash linjen. Dette vil åbne øjnene for hendes "store vågen" look.
  4. Som en endelig berøring skal du anvende en nøgen læbestift som f.eks Maybelline Color Sensational The Buffs Lip Color i Bare Alle ($ 8), lagdelt med en glans som f.eks Urban Decay Kosmetik Naked Ultra Nourishing Lip Gloss i Freestyle ($ 20)

Sådan! Beyoncès barely-there makeup look er alle dine! Beyoncé s 7 Hottest Hair & Makeup Udseende af 2014

Populært emne.