Vi forsøgte det: Elizabeth Arden Otte Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer

Vi forsøgte det: Elizabeth Arden Otte Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer
Vi forsøgte det: Elizabeth Arden Otte Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer
Anonim

Hold fast på dine pladser, for jeg er ved at blæse i tankerne, alle: Jeg har brugt en nat fløde som en dag fløde. Ja, jeg er en rebel sådan.

Produkt: Elizabeth Arden otte timers creme hud beskyttende natret mirakel fugtighedscreme

Pris: $39

Vi tænker:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sådan bruges: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer (hvordan er det for et langt produktnavn?) Er en genoprettende natkrem beregnet til at hydrere din hud i løbet af dine otte timers shuteye. Ingredienserne omfatter shea smør, vitamin E og salicylsyre. Det har en luksuriøs konsistens - tænk, at der er smørkrem, der bare er ude af køleskabet - og er beregnet til at holde din hud fugtet hele natten. Du kan også bruge det på andre tørre områder af din krop, som albuer, knæ eller endda dine fødder.

Resultater: Jeg brugte det som angivet på emballagen første gang jeg prøvede det - jeg vasket mit ansigt før sengetid, påførte denne fugtighedscreme og gik i seng. Da jeg vågnede, var min berygtede tør hud stadig smukt hydreret, frisk og ungdommelig. Jeg arbejder på en skønhedsblog og jeg har masser af flotte fugtighedscreme til min rådighed; Dette er dog den der har fået min hud til at se bedst ud. Det var da jeg besluttede, hej, jeg vil have det som en dagcreme i stedet. Det er den slags fugtighedscreme du vil have på dit ansigt i februar: Det er let, men tykt og beskytter virkelig huden mod elementerne. Jeg har slidt det som en ansigtscreme på nogle af de koldeste dage i året, da vinden chill i New York City faldt til de enkelte cifre. Forbløffende følte mit ansigt stadig blødt og slet ikke chapped bagefter. Og jeg nævner det holder din hud hydreret for timer?! Endelig et produkt, der hævder at fugte sig i otte timer og faktisk gør! Nogle mennesker kan føle at betale $ 39 for en 1,6 ounce fløde af ansigtscreme er for mange penge, men efter min mening er det værd at hver øre. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer er absolut min favorit nye vintertider fugtighedscreme.Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtog Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer som en prøve.

Relaterede artikler: 8 Winter Skin Myths Du skal stoppe med at tro Dine kolde vejrskønsproblemer, løst!

Populært emne.