Han prøvede det: Alex opdager sit ansigt uden mørke cirkler

Han prøvede det: Alex opdager sit ansigt uden mørke cirkler
Han prøvede det: Alex opdager sit ansigt uden mørke cirkler
Anonim

Fra Linsen af Vi forsøgte det kommer han forsøgte det, en ny kolonne, hvor kvinderne i YouBeauty giver en mandlig ven / kollega en af vores skønhedsprodukter og får ham til at rapportere tilbage efter at have brugt det i en uge.

Navn / Alder / Erhverv:

Alex Bedder, 23-årig, Creative Editor

Produkt:

Jeg bruger BareMinerals Stroke of Light Eye Brightener, som helt ærligt lyder som en 80'ers rockgruppe og deres hit single.

Hvad er din normale hudpleje rutine ?:

Min hudpleje rutine er ret grundlæggende. Jeg vasker og fugter mit ansigt to gange om dagen, om morgenen og om aftenen.

Dag et:

Var denne concealer let at bruge? Kunne du bruge det selv eller havde du brug for hjælp fra en ven / Google? Har du bemærket nogen resultater ?:

Denne concealer var super ligetil og nem at bruge. Fordi jeg besluttede at være mere dristig i 2015, anvendte jeg den uden at søge hjælp fra internettet, men jeg checkede ind med en kæreste bare for at sikre, at jeg anvendte det korrekt.

Jeg er generelt søvnberøvet på grund af mit arbejde, og de mørke cirkler under mine øjne kunne nok få mig til at blive audition som en featured zombie på "The Walking Dead", så jeg var imponeret over, at det faktisk gjorde en forskel. Mørket under mine øjne (som grænser til blå mærker, tbh) var signifikant mellow og udglattet, og jeg så ikke kun som en person, som får otte timers søvn om natten, men også som en person med en puls!

LÆS MERE FRA ARBEJDERNE "HAN TRIED IT":

Han prøvede det: Adam lyser med en ansigtsmaske

Han forsøgte det: Paytons første gelmanikyr

Han prøvede det: Nic Wears Volumizing Mascara

Dag tre:

Er det lettere at bruge? Bemærk andre resultater ?:

Anden gang var jeg endnu mere brazen og anvendt den på arbejde! I mændens badeværelse! Jeg fik ikke en kommentar, men jeg er usikker på, om det er en refleksion på den fælles mening af mig ELLER hvis samfundet bevæger sig mod en mindre kønsbestemt verden.

For at skifte tingene op forsøgte jeg også at få lidt mere søvn og kunne næppe mærke til nogen form for mørke cirkler under mine øjne, hvilket så så underligt, at jeg havde svært ved at behandle det. Jeg har lyst til, at jeg havde et andet ansigt!

Dag syv:

Vil du fortsætte med at bruge dette? Vil du købe det ?:

Jeg tror, jeg vil overveje at bruge dette fra nu af, hvis jeg kun skal opfriske, når jeg skal se mere livlig eller opmærksom. Det er tyndt og kompakt, så jeg kunne bære den rundt i min taske hele dagen og piske ud før et interview eller diskret anvende det på badeværelset, når nogen fortæller mig, at jeg ser "flot, men lidt træt." Jeg er usikker på at købe det, da jeg sandsynligvis kunne sætte pengene i retning af et vækkeur, der bruger skiftende lys og naturlydigheder til at lulle dig ind og ud af søvncyklusser.

Er du iført concealer, får du sexere? Har folk bemærket ændringer i din hud? Fandt det mærkeligt at bruge det ?:

Ikke sikker på om produktet fik mig til at føle sig sexet i sig selv, men jeg tror, det hjalp mig med at opretholde illusionen om, at jeg er et menneske med en fungerende søvnplan! Det følte sig ikke underligt at bruge det overhovedet, og det syntes der var mindre tilfælde af, at folk fortalte mig, at jeg skulle overveje lur eller melatonin, så jeg kan se hele oplevelsen til en succes!

Fortæl os noget mere om din uge iført concealer.

Jeg tror, jeg har indset, at jeg måske har været for vant til at se udmattet, når en smule coverup gør en sådan forskel, at jeg tror, at mit ansigt ser underligt ud. Måske har jeg brug for en livsstilsændring eller flere skønhedsprodukter til at skjule mine usunde adfærd!

Alex brugte BareMinerals slagtilfælde af lys øje brightener som en prøve.

Populært emne.