Karlie Kloss at gå på pension som en victorias hemmelige engel og deltage i NYU

Karlie Kloss at gå på pension som en victorias hemmelige engel og deltage i NYU
Karlie Kloss at gå på pension som en victorias hemmelige engel og deltage i NYU
Anonim

Supermodel og verdens mest berømte bedste ven Karlie Kloss hænger sammen med Victoria's Secret Angel-vinger og får viden. Den 22-årige afslørede i en Vogue interview, at hun er på vej til NYU Gallatin School of Individualized Studies. På trods af at den yngste model nogensinde er blevet medlem af VS-englernes rækker, vil teenagere på NYU være svært at imponere. NYULocal skriver: "Det er ingen hemmelighed, at NYU er kendt for at tilmelde nogle af Hollywoods største berømtheder - normalt i par (råbe ud til Sprouse Bros)." [Nu føler jeg mig gammel. I min dag var celebrity tvillingerne på NYU Olsens.- Editor]

Som Victoria's Secret's Senior Creative Director Ed Razek fortalte Us Ugentlig, "Karlie og jeg mødtes for flere måneder siden for at diskutere de mange ting, hun håbede at gøre i hendes liv og karriere. Da vi talte, blev det klart, at hun ikke ville have tid til at opfylde sine utallige forpligtelser. Modvilligt var vi enige om, at hun ville forlade mærket i slutningen af kontrakten. "

NYULocal er omhyggelig med mængden af berømtheder, skolen giver mulighed for: "NYUs klasse i 2019 modtog over 60.000 ansøgere (vores højeste nogensinde!), Hvor baren blev endnu højere for hårdtarbejdende studerende over hele verden. Vi har ingen idé om, hvilke faktorer indlæggelseskontoret tog i betragtning med Karlies accept (hendes brev fra tidligere supermodel og Gallatin grad Christy Turlington Burns kunne ikke skade!), Men vi kan alle enige om, at hendes succes som en international supermodel alene ikke burde ' t kvalificere hende som en nemme til en af landets mest prestigefyldte og konkurrencedygtige universiteter. "Men jeg vil sige, da jeg gik hjem til Thanksgiving, spurgte flere mennesker mig om Olsens end min store. Det alene var værd at $ 200.000. (JEG KIDDING INGEN ER IKKE GÅ TIL KOLLEGE.)

Anyway, Kudos til Kloss. Dorm på Hayden freshman år. Spis Kimmel pizza.

A-Listers bærer den samme $ 20 Nude Thong

Populært emne.