Halle Berry på plastikkirurgi: "Det er næsten ligesom crack, som folk forsøger at presse på dig"

Halle Berry på plastikkirurgi: "Det er næsten ligesom crack, som folk forsøger at presse på dig"
Halle Berry på plastikkirurgi: "Det er næsten ligesom crack, som folk forsøger at presse på dig"
Anonim

"Jeg vil bare altid ligne mig selv, selvom det er en ældre version af mig selv."

Dette er Halle Berry, der taler til makeupguru Bobbi Brown i et interview til Yahoo Beauty om presset, som skuespilleren føler sig forvirrende i Hollywood. Den 48-årige Oscar-vinder talte ærligt om det pres, hun føler for at forsøge at standse aldringsprocessen for at overleve i branchen. Og det er ikke presse Berry sætter på sig selv - præcis - hun sammenlignede de forslag, som andre mennesker laver for at få lidt nip eller tuck til at være "næsten som crack, som folk forsøger at presse på dig". Shee sagde:

Når du ser alle omkring dig, gør du det, har du de øjeblikke, når du tænker: "For at være i live i denne forretning, skal jeg gøre det samme?" Jeg vil ikke lyve og fortælle dig, at disse ting ikke krydser mit sind, fordi nogen altid foreslår det for mig. "Du ved, om du bare lavede en lille smule af dette og det, løft dette op, så ville det være lidt bedre." Det er næsten som en revne, at folk forsøger at skubbe på dig. Det er det jeg har lyst til. Jeg har lige holdt minde om mig selv, at skønhed virkelig er som skønhed gør, og det handler ikke så meget om mit fysiske selv. Aldring er naturlig, og det kommer til at ske for os alle. Jeg tænker på de kvinder, som jeg syntes alderen så smukt som Lena Horn. Selv hvordan Jane Fonda er aldrende - jeg ved ikke, hvad hun har eller ikke har gjort, men hun ser smuk ud som hun går rundt. Jeg vil bare altid ligne mig selv, selv om det er en ældre version af mig selv. Jeg tror, at når du gør for meget af det kosmetiske materiale, bliver du en anden på en måde.

Måske fik hun sig ikke kryogenisk frosset klokken 24, som tilsyneladende skulle. Men hun er stadig forbløffende på 48, og det skyldes så meget kropspositiv holdning som hendes udseende. Hvad kunne Halle Berry eventuelt "Løft", nip, tuck eller fryse for at se "lidt bedre"?

Relaterede artikler:

Hvad der virkelig genere dig om Renée Zellwegers ansigt

83-årige Supermodel Scores Gorgeous Magazine Cover

Populært emne.