Den Jet Black Eyeliner du har brug for til en Kate Moss Cat-Eye

Den Jet Black Eyeliner du har brug for til en Kate Moss Cat-Eye
Den Jet Black Eyeliner du har brug for til en Kate Moss Cat-Eye
Anonim
Charlotte Tilbury
Image
Image

Jeg havde ikke mit første katteøje for omkring et år siden, men det har været en hurtig uddannelse: det drejer sig grundlæggende om værktøjerne. Ja, en stabil hånd er vigtig, men selv laserlignende præcision hjælper ikke, hvis applikatoren selv gør eyelineren kommet ud helt gloopy. Charlotte Tilbury's eyeliner, The Feline Flick, er den rigtige kombination: præcis, nem at bruge, og den har uovertruffen opholdskraft.

Produkt: Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner

Pris: $30

Vi tænker:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sådan bruges: Charlotte Tilbury modellerede hende The Feline Flick eyeliner efter den japanske shodo pen, en kalligrafi børste til at skrive tegn. Det betyder, at spidsen af hendes eyeliner er meget fint, som en yderst spidsfuld spidspen. Det leveres også med et ergonomisk håndtag.

Frem for alt skal du bevæge dig langsomt og præcist, fordi du tørrer din eyeliner og genindfører det er irriterende. Hvis du vil anvende et katteøje, vil du forsigtigt trække dit øjenlåg til siden for at gøre huden stram, og brug derefter linerføjer prikker tæt sammen langs din lashline. Forbind prikker sammen med lineren, fejende udad fra øjet for "katteøje" -effekten. Det er klart, at du skal gøre alt dette i et spejl, medmindre du er Beyoncé.

Resultater: Dette er en eyeliner, som jeg kan stole på for et katteøje, der forbliver lagt fra dag til nat. Det simpelthen springer ikke. Jeg har forsøgt et par andre sorte eyeliners at få et katteøje (gels, for det meste) til normalt katastrofale - til sidst resultater. Dette er den eneste, der hvor sminken ikke smelter på mit ansigt og smetter, eller værre, falmer af hele dagen.

Applikatoren er lidt skræmmende - jeg er ikke en fan af punkterede genstande så tæt på mit øje - men det er virkelig idiot-proof. Jeg behøvede ikke at spore og derefter spore eller endda komme ud af den frygtede eyemakeup remover. Tredive dollars er meget at bruge på en eyeliner, men så vidt jeg er bekymret, hvis et katteøje er en regelmæssig del af din makeup look, så er det det værd. Meow.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtog Charlotte Tilbury The Feline Flick som en prøve.

Populært emne.