Fire flere år! Fire flere år! Af "Holde op med Kardashiansne"

Fire flere år! Fire flere år! Af "Holde op med Kardashiansne"
Fire flere år! Fire flere år! Af "Holde op med Kardashiansne"
Anonim

Velsignelser til vores indkommende første familie, Kardashiansne. Side seks rapporterer, at Kim og banden har underskrevet en $ 100 millioner plus-aftale med E! at producere fire sæsoner af deres show "Holde op med Kardashiansne." Har du nogensinde hørt om det?

Fire år mere. pic.twitter.com/bAJE6Vom

- Barack Obama (@BarackObama) 7. november 2012

Aftalen er den højeste i tv historie for et reality brand. Men det er ikke uden sine fejl: Bruce Jenner, som generelt er rapporteret at overgå til en kvinde, vil ikke blive medtaget. Heller ikke Kim Kardashian, Kanye West (som kun syntes sparsomt i tidligere sæsoner i scener med Kim). Og i måske de mest foruroligende nyheder vil showets skaber Ryan Seacrest / person, vi har skylden for alt dette, også få et stort gebyr. (Sæson 10 af "Keeping Up" vil premiere søndag den 15. marts. Andre shows, der har varet 10 sæsoner, inkluderer "Friends", "Beverly Hills, 90210" og "Murphy Brown." Klassisk amerikansk tv. Khloé & Lamar. ")

Kardashian Momager Kris Jenner var styrken bag aftalen. US Ugentligbemærkede (som om vi ikke allerede vidste, at Kris kontrollerede alt, herunder DIN BRAIN RIGHT NOW.). En "insider" fortæller magten, "Dette har været i værkerne i næsten et år. Kris er en hård forhandler. De planlagde ikke at forlade E !, men hun spillede store hardball og truede med at forlade. E! har brug for dem. "(Jenner forsøgte sandsynligvis at få E! til at skifte navn til K!) Kan du forestille dig en E! uden Kardashian franchise familien? Vi ville blive efterladt med "Christina Milian Turned Up" igen på en løkke.

Denne aftale vil få os til sæson 14 og kunne omfatte spinoffs fra "Kourtney og Khloé Take the Hamptons" til "Kourtney og Kim Take Miami." Du kan vædde på, at vi vil være op til "Kendall og Kylie Take Milan" og "Kim og North Take Harvard-Westlake "inden 2019. Aftalen kan endda omfatte en Kardashian-mærket YouTube-kanal. Khloe vil også fortsætte med at tjene som en E! rødt tæppe korrespondent.

Tillykke med Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kendall, Kylie, Scott, Rob, og vigtigst af alt, vi alle. Det gjorde vi.

Populært emne.