Spis som en Pilates Guru: Brooke Siler

Spis som en Pilates Guru: Brooke Siler
Spis som en Pilates Guru: Brooke Siler
Anonim

Pilates guru Brooke Siler, forfatter af The Women's Health Store Bog af Pilates, har hjulpet tone og forvandle kroppen af hendes hengivne i mere end 20 år, herunder berømtheder som Madonna, Zooey Deschanel, Liv Tyler og Kirsten Dunst. Siler er en af de få pilates instruktører at have uddannet under ledelsen af Joseph Pilates 'protégée Romana Kryzanowska. Med andre ord, Siler kender virkelig sine ting. Så vi var nysgerrige - hvad gør en pilates guru spiser hver dag? Naturligvis er hun lige så dygtig at vælge sunde fødevarer for at munch på hele dagen, da hun er ved at piske din kerne i form.

Image
Image

Morgenmad: Citronvand, te og ægget hvid omelet med spinatSiler starter hver morgen med vand tilsat citron, efterfulgt af en kop rød te, også kendt som rooibos, som er fyldt med anti-aging, antioksidanter mod sygdomsbekæmpelse. Til morgenmad pisker hun op en æggehvildel med spinat sammen med noget nitratfrit bacon, hvis hun har tid til at lave mad. "Jeg er allergisk over for æggeblomme, så jeg går altid til de hvide og elsker det høje proteinindhold," sagde hun. "Jeg elsker spinat og får i veggies første ting om morgenen får mig til at føle mig bedre om dagen. Bacon er udelukkende til glædeprincippet."

Image
Image

Frokost: Salat med grillet kylling og grøntsager"Jeg elsker salater med masser af grøntsager, især vinterrodgrøntsager," sagde Siler. Hun tilføjer altid grillet kylling på toppen for at komme i påfyldning af protein.

Image
Image

Snack: Grønt æble med mandelsmørSiler har et arsenal af sunde snacks, hun når til, alt efter hvad hun har lyst på den dag. Hendes go-to snacks er grønne æbler med mandelsmør, en håndfuld solsikkefrø, et stykke mørk chokolade eller nogle cerignola sorte oliven. "Afhængigt af den søde eller salte smagsfaktor i øjeblikket vælger jeg en af de fire," sagde hun.

Image
Image

Middag: Lite mørbrad med broccoli"Jeg er helt sikkert nogen, der kræver rødt kød, så når jeg kan finde en flot petit mørbrad på slagteren, får jeg det med næsten et helt broccolihoved," sagde Siler. "Jeg spiser næsten enhver grøntsag, bortset fra lima bønner, men jeg tigger altid mod broccoli." Når hun ikke er i en kød-spisende stemning, vil Siler have tilapia eller sålebrød med glutenfri senge i juli. "Det er en familie favorit," sagde hun. Relaterede artikler:Spis som en ernæringsekspert: Keri GlassmanEat Som en træner: Kira StokesEat Som en fødepsykolog: Brian Wansink

Populært emne.