Disse enkle ord vil forbedre din sundhed

Disse enkle ord vil forbedre din sundhed
Disse enkle ord vil forbedre din sundhed
Anonim

Jeg har et credo-et udtryk for sandhed - der hænger på min soveværelse væg.

Shutterstock

Det er et digt af en anonym forfatter, skrevet i vidunderligt skript på et gammelt stykke klud, dets ender limes til to stykker træ, så du kan rulle den op som en rulle. Det virker som en daglig påmindelse til mig om, hvad jeg værdsætter mest og hjælper med at holde mig opmærksom, rolig og sund.

Det lyder:

På denne dag

Gør et skænderi. Søg efter en glemt ven. Afvis mistanken og erstatt den med tillid. Skriv et kærlighedsbrev. Del noget skat. Giv et blødt svar. Opmuntre ungdom. Manifest din loyalitet i et ord eller en handling.

Hold et løfte. Find tiden. Forego en vred. Tilgive en fjende. Lyt. Undskyld hvis du havde det galt. Forsøg at forstå. Flout misundelse. Undersøg dine krav på andre. Tænk først på en anden. Værdsat, vær venlig, vær forsigtig. Lad lidt mere.

Fortjener tillid. Tag våben mod ondskab. Beklager selvtilfredshed. Udtrykke din taknemmelighed Tilbed din Gud. Gladden hjertet af et barn. Nyd glæden i jordens skønhed og vidunder. Tal din kærlighed. Tal det igen. Tal det stadig igen. Tal det endnu en gang.

QUIZ: Hvor stresset er du?

Forestil dig en verden, hvor dette blev gjort hver dag af alle. Tænk på, hvordan enkeltpersoner, familier, skoler, virksomheder, regeringer, lande - selv vores verden i det store - kan være, hvis vi lever af disse enkle sandheder.

Når vi faktisk bruger denne credo som en påmindelse om, hvordan vi skal være når det tæller, kan det forbedre vores sundhed.

Stress påvirker vores sundhed på en dramatisk måde. American Institute of Stress bemærker, at 75-90 procent af alle besøg hos en primærlæge er for stressrelaterede klager. Det er enormt.

Jeg beskriver ofte stress som et "svar på truslerne" i vores liv. Nogle gange er det overbookede tidsplaner eller truende deadlines, men ofte, virkelig store stressorer kompromitterer vores identiteter, behov og værdier, eller får os til at trække sig tilbage til frygt. I disse øjeblikke lever vi ikke vores sandheder.

Du kan reducere stresset ved blot at minde dig selv om, hvad dine vigtigste sandheder ligner dagligt.

Hvis du kan finde måder at leve på, som er mere i overensstemmelse med disse overbevisninger og værdier, kan nogle af disse "trusler" måske ikke have så meget vægt.

For mig, at gennemgå "På denne dag" hver morgen hjælper jeg mig med at minde mig om, hvorfor jeg gør, hvad jeg gør. Nogle gange får tempoet i dagen mig til at miste de ting, jeg holder kære. Det er så, at stress begynder at tage fat på mit helbred.

MERE: Taknemmelighed er god for sundhed

På en måde er det mindfulness.

En af de bedste definitioner af mindful levende kommer fra tanken om at være fuldt til stede i hvert øjeblik. Lama Surya Das siger det bedst, når han definerer mindfulness som "husker at huske."

Det er let at glemme - at blive båret af stress, frygt, bekymring eller vrede - men denne trosretning hjælper mig med at huske.

Selvom vi glemmer de fleste af linjene i dette digt, ville vi gøre meget godt for vores helbred at være opmærksom på én ting: at tale vores kærlighed - igen og igen og igen.

Populært emne.