9 måder du aldrig troede at bruge rødbeder som et skønhedsprodukt

9 måder du aldrig troede at bruge rødbeder som et skønhedsprodukt
9 måder du aldrig troede at bruge rødbeder som et skønhedsprodukt
Anonim

Tag beten i! (Undskyld, jeg kunne ikke modstå.)

Rødbeder og rødbederpulver er endnu et sæt naturlige ingredienser, der er vidunderlige for dine insider og kan gøre fantastiske ting til dine ydersider. Et par hurtige noter før vi hopper ind på alle måder at bruge rødbeder som et skønhedsprodukt. Hvis du bruger rødbederpulver, bryder du op alle og nogle klumper, der har tendens til at klumpe op. Beets vil gøre alt, hvad du laver med det lidt af en brunlig nuance. Også rødbeder og rødbederpulver kan plette, selvfølgelig, så vaske dine fingre. Hvis en plet kommer på stof, læser jeg et hurtigt trick for at gnide en frisk skåret rå pære på pletten før du smider den i vasken. Held og lykke!

Rødbeder til dit ansigt:

  • Lip Scrub: Har du tørre, udtrukne læber? Prøv en sukkerrørsbørste - du skal bruge to små til mellemstore rødder, fem spsk. hvidt sukker, 1 tsk. brunt sukker, 1 spsk. af kokosolie og 1/2 tsk. honning. Vi fulgte disse instruktioner for smukke, glatte læber (og rester kan bruges til lip gloss!).
  • Lip Balm and Blush: Du kan skabe en smuk lyserød læbepomade og helt naturlig rødme med et lille rødbederpulver. For at starte skal du bruge 1 tsk mandelolie, 1 tsk rødbederpulver og 1 tsk sheasmør. Så kom til madlavning: Fyld en kasserolle med 1 kop vand og læg en glasmålerbage i panden, tom. Tænd komfuret til lav varme (du vil have glaset opvarmning langsomt for ikke at bryde). Tilsæt shea smør og mandel olie til koppen og lad det smelte; Når du smeltes, kan du tilføje rødbederpulveret og omrøre. Blandes grundigt og derefter spændes gennem ostekloth eller muslin for at slippe af med de grittyere stykker af blandingen. Nu er du fri til at føje til en lille krukke og voila! Lip gloss og rødme, alt i ét!
  • Acne Fighting Face Mask: Beets gøre alvorlige kamp mod acne og pigmentering problemer (angiveligt på grund af det høje jern, vitaminer og mineralindhold) samt giver din hud større udstråling. Bland blot friske ristede rødbeder med ca. 1/4 kops værd sød creme og anvend som en maske. Lad tørre, skyll derefter grundigt med køligt vand.
  • Facial Toner: Hakk en roer og ½ kop kål, kombiner derefter med ¼ kop vand i en blender. Bland godt, indtil det er flydende, og du kan påføre med en bomuldsbold eller fryse i en isterningsbakke til en anti-puffy behandling (du skal gnide isen terningen lige på huden).

LÆS MERE: 16 måder at bruge honning som skønhedsprodukt på

Rødbeder til dit hår

  • Naturligt hårfarve: Tilføj et lille løft af farve med rødbeder! Du kan blande sukkerroer med rødbeder (rødbeder) med hennapulver for at tilføje en rødlig kastanjebrune farve til håret. Til højdepunkter skal du blot dryppe håret i saften direkte og vente om en time (ja, en time). Skyl fuldstændigt.

Beets For Your Body

  • Rødbrødsjuice: For en sund hudpleje skal du selvfølgelig altid drikke rigeligt. Men også at drikke sukkerroer har været kendt for at nære og hjælpe med at reparere hudceller. Blandet med gulerodssaft, en 8 oz. glas om dagen vil bidrage til at øge din immunitet og igen give din hud en sund glød.
  • Body Toner: Beets hjælper fast hud, hvor du kan finde afslappende eller tekstmæssige problemer. Rist tre mellemstore rødder, tilsæt tre ss. af rå honning og 1 tsk. jordet sort peber og blandes grundigt. Stående på en overflade, som du nemt kan rengøre, anvende denne blanding på områder, du ønsker at definere, og pakk derefter området med cellofan. Lad rosen / cellofanens koge på i 30 minutter, før du skylder den af. Gentag dette en gang om ugen for glattere, strammet hud.
  • Aphrosidiac: Vidste du, at rødbeder er et afrodisiakum? [Redaktørens Note: Det gjorde vi ikke, faktisk!] Formentlig at drikke sukkerroer juice dagligt vil gøre dig uimodståelig for masserne. Der er ingen skade for det, da roesaft er så sundt. Så bunker op!

Populært emne.