Jeg prøvede det: "Royals" Star Joan Collins 'Totally' 80s Makeup Line

Jeg prøvede det: "Royals" Star Joan Collins 'Totally' 80s Makeup Line
Jeg prøvede det: "Royals" Star Joan Collins 'Totally' 80s Makeup Line
Anonim

Det er ikke en overdrivelse at sige, at jeg har lavet øjenkontakt med Joan Collins hver dag i 2015. Et bestemt segment af vores læsere falder sandsynligvis også i tværs af E! S promo blitz til "The Royals", netværkets første forsøg på scripted tv.

Hvis du ikke har passeret hendes lighed på en plakat hver eneste dag som jeg har, lad mig fortælle dig det her: Joan Collins er 81 år gammel. Hendes mand er 50. Hun er en dronning. Hun er en dronning. Hun er også Cara Delevingnes gudmor. Stjernen "Dynasty" dræber det på livet, og vi skal alle se op til hende.

Joan Collins opfandt #nomakeup, før vi alle blev født i en 1973 tv-speciel kaldet "Alt du ønskede at vide om Joan Collins, men var bange for at spørge." I klipet nedenfor lægger hun ansigtet foran et mandligt nyhedsanker, der spørger hendes spørgsmål som: "Dette er ikke fancy makeup?" Denne video er 14 minutter lang og grundigt værd at se på, hvis du A) bryr sig om makeup eller B) har en hård dag og vil drage nytte af en beroligende britisk stemme. Hendes råd er stadig fornuftigt 40 år efter at hun tilbød det: Kvinder bestemmer, hvad makeup virker bedst for dem i 20'erne og holder fast i det for altid, mens makeup ændrer sig og fornyer sig omkring dem. Hvorfor ikke skifte tingene?

Hun er mest kendt for et show, der gik ud i luften i 1989, men Collins som storhertuginden i Oxford har været meget forventet (af YouBeauty personale.) Og for at blive klar til søndag aften premiere af "The Royals, "Jeg behandlede mig selv for nogle produkter fra Collins egen makeup linje. Ville Joan Collins tidløse skøn gøre mig til at føle og / eller ligne en dronning? Jeg testede produkter fra sin linje (afsendt fra Storbritannien, ikke mindre!) For at finde ud af:

Produkt: Frameline Black Eyeliner

Resultater: Den gyldne, ridsede emballage lignede nøjagtigt de Estée Lauder læbestifter, som min bedstemor havde i sin pung til hele min barndom. Du kan narre dine venner til at tro, at du bruger Estée Lauder, hvis det er den slags dårlige sans for humor du har. "Frameline" er en fancy måde at sige flydende eyeliner på, og denne liner er en ret standard konisk børste tip. Jeg behøvede ikke at genopbygge produktets midjenhalslåg, som virkelig er mit eneste kæledyr, når det kommer til øjenmakeup.

Var det Royal ?:Guldemballage er kongelig som helvede. Brug et navn, som ingen har hørt om, for dit helt normale produkt er endnu mere kongeligt. Fem kroner. Tillykke med hertuginden Collins.

LÆS MERE FRA DEN "CELEBRITY BEAUTY CHALLENGE" ARKIV:

Luk som en dampig colombiansk sex-jungle i 'Sofia by Sofia Vergara'

At være elsket, at være forelsket: One Direction Makeup Review

Make Up for Ever's "50 nuancer af grå" Makeup mål for Pink (ligesom kristen grå"

Produkt: Sleep Active Night Cream

Resultater: Vogue en gang gennemgik en anmeldelse af denne natkrem, hvor forfatteren fik alle slags komplimenter fra fremmede på hendes nyligt glødende hud. Jeg glædede mig til disse slags resultater og desuden denne opmærksomhed. Nix. Selv om folk ikke stoppede mig på gaden for at spørge om mit nye skønhedsregime, var denne fløde fint. Det var tykkere, end jeg normalt ville bruge, især før sengetid. Men jeg brød ikke ud efter en uge med at bruge den, hvilket er mere end jeg kan sige for de fleste nye produkter. Det lugter rosewater.

Var det Royal ?: Cremen er ikke nødvendigvis kongelig i sig selv, men du kan altid have en anden slather det på dit ansigt for dig. Der er intet mere kongeligt end tjenere! Klar hud er også meget kongelig. Tre kroner.

Image
Image

Produkt: Læbestift i Evelyn & Alexis

Sjov kendsgerning: Alle læbestifterne er opkaldt efter tegn Collins har spillet. Vil du ligne Evelyn Nesbitt fra "The Girl In The Red Velvet Swing" (1955)? Jeg har en læbestiftanbefaling til dig.

Resultater: Webstedet siger, at Evelyn læbestift er en koral, der er en "stor skygge for blondiner, rødhår og sommer". Med NYC rammer 50 grader er det i grunden sommer og tid til koraller. Evelyn er først skræmmende lys (selvom jeg måske bare kigget på det med mine glaserede vinter øjne), men det går mere rosa end orange. Jeg bar det til et udendørs loppemarked i weekenden og følte sommeren lige som annonceret. Bourgogne Alexis læbestift er en mørk skygge, der føles ~ vampy ~. Jeg bragte Alexis til en fredag aften happy hour og det forblev på gennem to drinks. Det var den perfekte skygge til en mørk NYC bar.

Var det Royal ?: At lægge på læbestift gør mig altid til en dronning, men der er ikke noget særligt kongeligt om disse læbestifter. Tre kroner.

Produkt: Contour Eye Liner Pencil - Sort

Resultater: Du kan ikke tale om Joan Collins uden at tale med eyeliner. Jeg prøvede og undlod at finde bekræftelse på, at hun har permanent liner. I alle hendes offentlige fremtoninger, herunder videoen ovenfor, har hun en tyk sort undereyeforing. Dette må have været godt, Jeg troede. Hendes kontur øjenliner blyant var en god halv tommer længere end min grundlæggende Sephora blyant. Mine sarte, dronningstunge fingre fik Contour Eyeliner Pencil - Sort over hele mit kongelige undertøj. Det er ikke godt, Jeg troede.

Var det Royal ?: Alt for længe, men kan bruges som en septer? En krone.

Produkt: Glorious Gloss

Resultater: Joan's hjemmeside beskriver glansen som "million dollar sparkle." Det gav mine læber en ren, pearly shimmer, der ikke vare for længe. Det var mere af en $ 18 gnistre. Det ville nok se fint lag over Alexis. Jeg ville have købt det hos Sephora eller Claire som teenager, hvis jeg havde brug for en hurtig opstigningslipglans.

Var det Royal ?: Royally COOL! Tre kroner.

Så er jeg dronning i dag, skriver jeg dette? Jeg vil gerne tro, at Joan Collins ville sige ja, især da jeg har brugt så meget tid på at gennemgå sine produkter. Hun sagde også en gang: "Jeg rører ikke offentligheden." Så hvem ved det?

Endnu bedre råd fra Joan: "Du kan gå til et stormagasin, og de vil give dig en gratis makeover."

Populært emne.