Kat Von D vil ikke undskylde for hendes kontroversielle læbestift "Underage Red"

Kat Von D vil ikke undskylde for hendes kontroversielle læbestift "Underage Red"
Kat Von D vil ikke undskylde for hendes kontroversielle læbestift "Underage Red"
Anonim

Makeup guru, tatovering kunstner og tidligere "LA Ink" ægte stjerne Kat Von D er ikke støttet af den nylige kontroverser over hendes Studded Kiss Lipstick-linje. Skyggen i debatten kaldes "Underage Red", som er blevet kaldt som uhensigtsmæssigt seksuel af nogle kunder.

Underage Red rester er teknisk tilgængelige på Sephoras hjemmeside, selvom læbestiftet allerede er ude af lager. (Nogle underholdende skønhedsfans har endda hiked prisen og er nu videresælger den på Amazon.)

Image
Image

Men Von D nægter at kigge på navnet. Hun skrev et brev til fans på Facebook med en forklaring på hvorfor hun valgte navnet Underage Red, men det var meget klart, at det var ikke en undskyldning:

"Jeg skal først nævne, at jeg er den eneste kreative kraft bag mit mærke. Jeg er den ansvarlige for at navngive hver eneste nuance, så jeg kan ikke se, hvorfor nogen bør sigte mod noget slag i retning af et så stort firma som Sephora, som i sidste ende ikke har noget kreativt input i sådanne forhold."

"Jeg husker tydeligt at have en variation af denne skygge, da jeg var 16 år gammel. Jeg kan også huske følelsen af, at jeg så hårdt vil se en bestemt koncert i denne alder, og ikke være i stand til at komme ind på lokalet, fordi jeg var mindreårig. Dengang var jeg allerede forelsket i punkrockmusik, og selv om det i mange øjne (herunder mine forældre) kunne have været upassende for mig at bære læbestift. Men det gjorde jeg."

"" Underage Red "er ikke en girly, pink skygge. Det er heller ikke en sofistikeret, dyb rød. Det er en unapologetic, fed rød. For mig er "Underage Red" feminin oprør."

"Så, nej. Jeg nægter at ofre min integritet og kreativ frihed. INGEN. Jeg vil ikke trække "Underage Red" fra min samling. Og nej. Dette er ikke en undskyldning."

Dette er ikke hendes første gang på "Din Lipstick Name Offends Me". Rodeo: Von D blev tidligere kaldt for en læbestiftskygge kaldet "Celebutard", der blev betragtet som offensiv for mennesker med psykiske handicap, E! Online rapporter, der bad Sephora om at trække det fra hylder.

For at være retfærdig, er hun næppe den første skønhedsmaven til at bruge åbenlyst seksuelle produktnavne. MAC har også en Lipglass gloss med navnet Underage, som er blevet kaldt af samme grunde som Underage Red. Nogle kultskønhedsfavoritter som Urban Decay's Naked Palettes and Nars Orgasm skyldes sandsynligvis en del af deres succes til deres chokværdi. Med Underage Red ude på lager på Sephoras hjemmeside, ser det ud til, at Von D endda vil få en pay-off for at holde sig til sine våben.

Populært emne.