14 måder at bruge bananer som skønhedsprodukt på

14 måder at bruge bananer som skønhedsprodukt på
14 måder at bruge bananer som skønhedsprodukt på
Anonim

Vi har masser af DIY skønhed tips på YouBeauty at hacke dit køkken skafferi og få dig til at se endnu mere fab. Nogle af dem er ret intuitive - selvfølgelig kaffe grunde ville gøre en vidunderlig exfoliating skrubbe. Mindre intuitiv er dog alle måder at forkæle dig selv med en godbid, du måske sidder i din frugtkurv: bananer. Dronningen af kalium, bananen er også chok fuld af kulhydrater, vitaminer og naturlige olier, der kan hjælpe med at blødgøre hud og hår, såvel som tiltrængte næringsstoffer, der beriger og nærer din krop. De er så gode til dig - inde og ud - det er bananer.

Bananopskrifter til dit ansigt:

Bananen er en vidunderlig ingrediens til at mash op og føje til en hjemmelavet maske, plus den er fyldt med antibakterielle midler for at hjælpe med at angribe pletter og hydrat.

 • Acne maske Tag en banan, en tsk mælk, en knivspids muskatnød, en tsk havregrynspulver og spis morgenmad. Nej, bare sjov - faktisk bland det hele op (eller læg i en blender) og anvend den til ren hud og lad den tørre, før du skylder grundigt.
 • Fugtighedsbevarende maske: Bland en banan og en spsk honning (selv en fabelagtig skønhed ingrediens!), Gælder for huden. Lad det stå i ca. 20 minutter og skyll derefter af. Din hud vil være blød og glat. Hvis du befinder dig ud af honning, kan du simpelthen anvende en mashed banan til lignende resultater.
 • Olierig hudbehandling: Bekæmp olie og skinne med en banan og to tsk citronsaft, blandet sammen og efterladt på huden i 15 minutter. Bonus: C-vitamin fra citronerne vil også bidrage til at lysne din hud.
 • Hydrerende antioxidantmaske: Bananer og avocados indeholder vitamin A og E, kendte fine line fighters. Tag en avocado og banan, bland dem op i en pasta, applicér på huden i 25 minutter, skyll derefter.
 • Gentle Exfoliating Scrub: Bland 1 banan med en lille håndfuld tør havregryn, og 1 spsk (giv eller tag) kokosmælk. Havre slough off dead skin, mens banan og kokosmælk behandler din hud til en sund servering af næringsstoffer og fugt.
 • Banan / Sugar Scrub: Tag en mosede banan og 1 spsk. sukker og bland dem godt. Anvend blot på huden ved hjælp af cirkulære bevægelser, og skyll derefter grundigt. Det virker også vidundere på hænder!

9 måder at bruge rødbeder som et skønhedsprodukt

Bananopskrifter til din hud:

Der er mange fordele ved at spise en banan, som du sikkert er klar over (efter træning, under tømmermænd osv.), Men der er et par skønhedstrik, der kan tilskrives at spise en banan også.

 • Puffiness Relief / Pick-Me-Up: Spise en banan debuffs din hud naturligt, især i det ømme øjenområde. Kalium hjælper med at balancere din krops natrium, modvirker væskeretention. Spise bananer reducerer også træthed (som afspejles i dit ansigt) og øger udholdenhed (så du ser livlig og glød-y). Det bedste er dog, det hjælper også med skønhedssøvn! Bananer indeholder hormoner og carbs, der hjælper hjernen med at sove naturligt, så du vågner godt ud og beauteous.
 • Førstehjælp: Banan peeling (note: ikke selve bananen) er overraskende meget nyttigt for din hud, da de er super beroligende. De kan fremskynde helingsprocessen af en blå mærke eller bugsebid, hvis de bruges som komprimering. Formentlig vil kontinuerlig anvendelse af en bananskal til en vorte hjælpe med at jagte den væk (selv om dommen er stadig ude på den).
 • Kløende hud / eksem behandling: For hævet, kløende og rød hud kan du gnide en bananskal på det berørte område. Betændelsen vil aftage.
 • Knækket Heel Salve: Mash up to modne bananer og applicere på hæle af rene, tørre fødder. Du kan så sætte på gamle sokker eller holde fødderne op i 10 minutter, før du skyller grundigt. Bananen trænger dybt ind i tør, revnet hud for at skabe bløde, glatte fødder.

9 måder at bruge yoghurt som et skønhedsprodukt på Bananopskrifter til dit hår:

Til hårmaskere kræver alle disse midler en fuldstændig blandet banan. Lad ikke blandingen tørre, ellers bananer har tendens til at holde fast og er ret svære at komme ud. Skyl grundigt.

 • Skælbehandling: Mash to bananer med tre spsk honning og gælder for fugtigt hår. Brug en badekåbe, lad sitte på håret i 15 minutter. Skyl med varmt til varmt vand (inden for grund!), Da det hjælper med at smelte honningen.
 • Fugtighedsbevarende hårmaske: Bland en banan med en avocado og to spsk kokosmælk. Påfør denne blanding på håret. Lad det stå i 10 minutter for blødt, silkeagtigt hår. For ekstra tørt hår skal du erstatte kokosmælken med almindelig yoghurt (dette hjælper også til at behandle hårtab).
 • Anti-Aging Behandling: Tag en banan og tilsæt 1/4 kop olivenolie og en æggehvide, sæt i blenderen og bland den op. Påfør på fugtigt hår og lad sidde i 15 minutter. Skyl grundigt og vask derefter med sjampo som sædvanlig.
 • Skinnebehandling: Tag en banan og bland med et par dråber mandelolie til en vitamin A, C og E strømforsyning. Påfør på fugtigt hår og lad det stå i 15 minutter. Resultaterne er stærke, skinnende hår.

8 måder at bruge kaffe som skønhedsprodukt på

Populært emne.