Han prøvede det: Huy finder en ny favorit Foundation

Han prøvede det: Huy finder en ny favorit Foundation
Han prøvede det: Huy finder en ny favorit Foundation
Anonim

Fra Linsen af Vi forsøgte det kommer han forsøgte det, en ny kolonne, hvor kvinderne i YouBeauty giver en mandlig ven / kollega en af vores skønhedsprodukter og får ham til at rapportere tilbage efter at have brugt det i en uge.

Navn / Alder / Profession

Huy Tran, 24, studerende

Produkt:

NARS All Day Luminous Weightless Foundation, $ 48

Hvad er din normale hudpleje rutine?

Min normale hudpleje rutine består af en olie renser, et par serum, en SPF, og en natcreme.

Dag et:

Er dette fundament let at bruge? Kunne du bruge det selv eller havde du brug for hjælp fra en ven / Google? Har du bemærket nogen resultater?

Mit første indtryk af stiftelsen var, at det var et medium til fuld dækning flydende fundament. Jeg kunne bruge det til mig selv uden hjælp. Det havde en dejlig tyk konsistens, som jeg elsker ud af mine fundamenter, fordi det er let at forme og sculpt ind i hvad jeg vil.

Image
Image

Bæret fundament gør du føler sexere? Har folk bemærket ændringer i din hud? Fandt det mærkeligt at bruge det?

Dette produkt fik mig til at føle mig meget bedre om mig selv. Jeg kan godt lide alt, hvad der har flere anvendelser, og jeg fandt ud af, at dette fundament fungerede som en stor neutralizer og highlighter. Ingen bemærkede en enorm forandring i min hud, fordi det så ud som om jeg ikke havde noget. Jeg følte mig ikke mærkelig ved at bruge det, fordi jeg faktisk foretrækker cremer og flydende fundamenter i forhold til pulvere.

Fortæl os noget andet om din uge iført fundament.

Det havde en rigtig flot mat finish til mig. Jeg har fedtet hud, så pulver er et must, men disse produkter hjælper med det trin. Min morgen rutine var meget hurtigere end normalt med dette fundament.

Huy brugte NARS All Day Luminous Weightless Foundation som en prøve.

Populært emne.