Transgender Model Andreja Pejic Gør op for Ever's New Face

Transgender Model Andreja Pejic Gør op for Ever's New Face
Transgender Model Andreja Pejic Gør op for Ever's New Face
Anonim

Supermodel Andreja Pejic har lavet skuddet Paris Vogue, gik for Galliano, Marc Jacobs, Paul Smith, og mange, mange flere. I VogueMaj måned, deler hun historien om hendes kønsovergang, som modeverdenen oplevede i realtid, da hun blev kastet til model først som mand, derefter som en androgyn model og nu som kvinde. Som det nye ansigt med Make Up Ever, er Pejic en af de første transgender-modeller til at score en stor skønhedskampagne.

Hun talte tilVogueom accept af kønsvæske og transgenderidentitet i samfundet.

"Der er lige flere kategorier nu. Det er godt. Vi finder endelig ud af, at køn og seksualitet er mere komplicerede. Der var absolut en masse 'Åh, du vil miste hvad der er specielt med dig [hvis du overgår i stedet for at arbejde som androgynt]. Du bliver ikke mere interessant mere. Der er masser af smukke piger derude."

Pejics succeshistorie -Vogue profil og Make Up For Ever kontrakt inkluderet - understreger mode indflydelse på offentligheden. Gene Kogan, codirector for mænds division i DNA Model Management, der repræsenterede Pejic indtil for nylig, fortalte Vogueat hun har bragt perspektiv til branchen:

"Hun har gjort, hvad ingen anden model nogensinde har været i stand til: Tå linjen mellem mand og kvinde med succes i lang tid. Andreja havde en ekstraordinær karriere som en mandlig model, ofte modellering kvindelige tøj; hun trak den af. Det åbnede mange øjne og fik folk til at se ting fra et nyt perspektiv. Vi kommer til at se hendes indflydelse i de kommende år."

Pejics profil er bragt ned på jorden med statistikker fra National Transgender Discrimination Survey, der blev gennemført i 2011, hvoraf 90 procent af transfolk sagde, at de har behandlet diskrimination på arbejdspladsen, og næsten 20 procent rapporteres at blive nægtet et sted at bo. Enoghalvtreds procent har forsøgt selvmord. Bevidsthed som dette er et godt sted at starte helingen.

Populært emne.