Skam på Shamers: Hvordan du kan bekæmpe Fat Shaming, Skinny Shaming og alt i mellem

Skam på Shamers: Hvordan du kan bekæmpe Fat Shaming, Skinny Shaming og alt i mellem
Skam på Shamers: Hvordan du kan bekæmpe Fat Shaming, Skinny Shaming og alt i mellem
Anonim

Så jeg så min skyldige glæde, "Fashion Police", og gæsten var en "kort" 5-fods, 6-tommers model, der tilsyneladende er ganske berømt og vellykket. Hun fortalte en historie om at blive smækket mod en mur på et modeshow af en anden model, der krævede at vide, hvorfor hun i sin lille højde skulle åbne og lukke showet. Med andre ord, skam på hende for at være den højde i modelleringsverdenen. I sidste uge sov sociale medier om den tynde Gap-model med kommentarer om hendes krop. Så kom kommentaren om kommentaren. De indledende reaktorer sagde, at de skamme på hende for at være så tynde, og derefter kaldte de næste bølger af kommentarer dem for skinnende shaming. Det var ikke så længe siden, at de tynde kvinder ofte blev omtalt som anoreksiske - på en kritisk måde fuldstændig uafhængig af faktisk medicinsk og psykisk sundhedsdiagnose. Denne tendens ser ud til at være faldet, men i stedet er der skinnende shaming, hvor kvinder og piger bedømmes og kritiseres for naturligt tynde kropstyper. Så påvirker kulturelle standarder (og en række andre faktorer) kvinder, at de føler sig dårligt om deres krop, hvis de opfatter, at de ikke er tynde nok. Og folk gør kvinder, der er naturligt tynde, føler sig dårligt om deres kroppe med negative kommentarer om deres mindre størrelse. Er der nogen tilbage, der har lov til at føle sig godt om sig selv? Body shaming, som vores kroppe selv, kommer i mange forskellige former. Hvorfor ville nogen skade nogen anden ved at være dømmende og hård over deres udseende, højde, vægt, knoglestruktur eller noget andet om deres krop? Jeg kan kun tænke på nogle få grunde: (1) de har til hensigt at være sjove og ikke har nogen bevidsthed om virkningen af deres ord, (2) de har deres egen kropsbilledproblemer, og snarere end at adressere dem direkte, leder de hårdt kommentarer til andre for at forsøge at få dem til at føle sig bedre, eller (3) de bare opfører sig dårligt og handler middelmådigt. Ingen af disse grunde udgør en undskyldning. Der er ingen gode grunde til kropsskamning og masser af potentiel skade, der kan resultere. Hvordan kan du holde fast i dit selvværd, hvis nogen smider kropsskinnende ord på dig? Her er nogle vigtige ting at gøre:

  • Anerkend at det bare er kropsskamning for en af de (dårlige) grunde, der er nævnt ovenfor, og det har ingen forbindelse til virkeligheden af dig og din krop.
  • Ignorer det. Jeg ved, det er svært, men prøv meget hårdt. Der er ingen grund til at lade den anden person kontrollere endnu et sekund af dine tanker og følelser. Fortsæt med at gå og hold hovedet op højt.
  • Fokus på hvad du kan lide om dig selv og din krop. Skriv mindst tre ting.

I mellemtiden, hvis du vil være med i socialmediet, skal du side med dem, der forsøger at afslutte kropsskygger i alle sine skammelige former - og se om du kan hjælpe andre kvinder med at føle sig smukke og stolte. QUIZ: Har du Fat Talk? Find ud af nu.

Populært emne.