Skræmmende Website fortæller dig, hvor gammel du virkelig ser

Skræmmende Website fortæller dig, hvor gammel du virkelig ser
Skræmmende Website fortæller dig, hvor gammel du virkelig ser
Anonim

Vores kultur er besat af ungdom, og alder er en delikat emne. Vi ønsker alle at se så unge ud som J.Lo FOREVER, right? Trods det faktum, at hvis du bliver bedt om at gætte en persons alder, skal du fortsætte med forsigtighed. der er en ny hjemmeside, der hævder at fortælle dig, hvor gammel du er virkelig se.

How-Old.net, blev oprettet af Microsoft og bruger en computer algoritme til at gætte din alder i billeder, CNN rapporter. Det er i det væsentlige en edb-version af enhver, der har gættet din alder måde højere end den alder du faktisk er.

Webstedet er simpelt: alt du skal gøre er at uploade et foto af dig selv, lad computeren analysere dig, og et par sekunder senere dukker din "alder" op. I betragtning af at jeg fik en alder, der var ældre end mit oprindelige nummer, foragter jeg selvfølgelig programmet.

Alt det tog for at gøre How-Old.net var et par udviklere og en dags værd. Corom Thompson og Santosh Balasubramanian, ingeniører i informationsstyring og maskinlæring hos Microsoft, skrev et blogpost, hvori de sagde, at de "optimistisk håbede på 50 brugere til en test, men til sidst fik over 35.000 brugere." Jeg tror alle vil at vide, hvor gammel (eller ung) de ser.

Det er ingen overraskelse, at dette websted tog afsted i popularitet, det er temmelig vanedannende. The Beauty Office har testet How-Old.net, og nogle af os var ikke tilfredse med resultaterne:

Image
Image

EXECUTIVE EDITOR: Jessica Wakeman, 31

Image
Image

SENIOR EDITOR: Amy Marturana, 25

Image
Image

PERSONALE SKRIFT: Leah Prinzivalli, 24

Image
Image

PERSONALE SKRIFT: Julie Ricevuto, 23

Image
Image

DIGITAL DESIGNER: Itzy Ramirez, 30

Image
Image

DIGITAL STRATEGIST: Nicholas Dahl, 23

Da det er så svært at gætte en eller anden alder, undskylder webstedet endog deres brugere for eventuelle forkerte gæt. "Undskyld, hvis vi ikke rigtig fik alder og køn ret", siger det efter hver aldersberegning.

Selvom How-Old.net ødelægger din dag, er det stadig temmelig forunderligt sjovt - og værd at hver bortkastet anden.

Populært emne.