8 måder at bruge kanel på som skønhedsprodukt

8 måder at bruge kanel på som skønhedsprodukt
8 måder at bruge kanel på som skønhedsprodukt
Anonim

Kanel er en elsket smag i tyggegummi, kaffe og stearinlys - og det kan tilsyneladende virke underverker på dine ydersider også! Krydderiet indeholder calcium, fiber, jern og mangan, og i sin bark helbreder æteriske olier. Så med det for øje, brug generøst! Her er nogle af vores foretrukne anvendelser til kanel som et skønhedsprodukt - nogle gode nok til at spise!

DIY kanel opskrifter til dit ansigt:

  • Kanel Muskatmoske:Denne lækre duftende maske pakker et slag mod acne, da kanel er antimikrobielt og honning er et naturligt antibakterielt fugtighedsmiddel. Bland 2 spsk honning, 1 tsk muskat og 1 tsk kanel for at danne en pasta. Påfør ansigtet som du ville have en anden maske, og lad sidde i 30 minutter. Efter skylning skal du massere af i en eksfolierende cirkulær bevægelse for at reducere rødme, hævelse og skram af død hud.
  • Kanelskrubbe:Til en straight up scrub kan du blande 1 tsk kanel, 1 tsk sukker og 1 spsk honning. Påfør ansigtet, skrubbe forsigtigt, for blød, glat hud.
  • Kanel Lip Plumper: OBS Kylie Jenner! Du har ikke brug for lip injectables til en større pout, du har bare brug for en smule kanel. Du skal bare anvende olivenolie eller vaselin til læberne og forsigtigt klappe en kanyle på toppen og klappe langs længden af læberne. Hvis blandingen forbrænder for meget, skylles den helt af. Tilføjet bonus? Hvis du ved et uheld indtager noget, kan kanalen genopfriske din ånde!
  • DIY Cinnamon Bronzer: Du kan oprette en DIY creme bronzer (trin og instruktioner via Hello Natural), eller du kan simpelthen tage et par knivspidser til at starte kanelpulver, 1 tsk babypulver (eller majsstivelse) og bland, tilsæt kanel, indtil du har nået din ønskede skygge. Så skal du blot anvende en rød børste, og du har en gylden, naturlig glød.

Populært emne.