Med dette fundament har du aldrig brug for Instagram-filtre igen!

Med dette fundament har du aldrig brug for Instagram-filtre igen!
Med dette fundament har du aldrig brug for Instagram-filtre igen!
Anonim

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi bare kunne snap en selfie uden at skulle redigere lortet ud af det for at gøre det insta-værdigt (ikke lade ud som om du ikke gør det også!) - Jeg mener, Hej, hvem vil ikke tage en hård selfie det første forsøg hver gang, right ??

Nå, super sexet, sølvhåret makeup artist og iværksætter, Jay Manuel (som altid sørgede for, at damerne på America's Next Top Model så fabelagtige), har løsningen til dette, bogstaveligt talt! Du ved hvordan han altid ligner et super menneske med sin upåklageligt anvendte makeup? Nå giver han os endelig nøglerne til perfektion i form af et meget slankt rør. Hans nye kosmetiske linje har et skin-perfecting fundament, der er ved at blæse filteret væk fra din selfies for godt!

Maleri billedet af perfektion med hvert børstestryk, dette medie dæknings silikonbaserede fundament bygger på en porøs finish. Hemmeligheden bag denne magi i en flaske? Mikroniseret silke (soooo glamourøs!), Som har en sløret effekt, der gør fine linjer og rynker næsten forsvinder! Samlingen kan prale med 12 nuancer, hvilket sikrer en perfekt match for hver hudfarve. Og det unikke design af røret har en blød plastfront, så du nemt kan klemme produktet ud til en kontrolleret sats!

Image
Image

Produkt: Jay Manuel Beauty Skin Perfector

Pris: $38

Vi tænker:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Brugsvejledning: Fundamentet er utrolig rig og cremet, så det spredes let over din hud, og du behøver ikke bruge en stor mængde for at opnå en fejlfri finish. Da det er medium dækning, vil jeg anbefale at starte med en mindre mængde (omkring størrelsen af en nikkel) og fortsæt med at opbygge den, indtil du når det perfekte niveau til din hudtype. Brug en lidt fugtig skønhedssvamp og klapp for at sprede produktet jævnt over dit ansigt og ned i nakken.

Resultater: Fejlfri. Alvorligt, da jeg begyndte at bruge dette produkt, begyndte jeg at få så mange komplimenter for hvor stor min hud så i billeder! Den anden jeg rørte ved min børste til min kind, slør det øjeblikkeligt på min hudens ufuldkommenhed og den luksuriøse fløjlsagtige finish gør mig lyst til en airbrushed livsstil dukke. jeg elsker hver Andet af det! Det forbliver også på plads alledag, så du behøver virkelig aldrig at røre det op! Jeg er absolut besat af dette fundament, og den overkommelige pris tilføjer blot et ekstra glimt til dette blændende produkt!

Populært emne.