Spice op din kost med Chili Peppers

Spice op din kost med Chili Peppers
Spice op din kost med Chili Peppers
Anonim

Også kendt som: Bell, Jalapeno, Serrano, Ghost, og så mange flere Kan lide:Ser den påvirkning han har på dig Kan ikke lide: Koldt, det går imod sin brændende natur Hobbyer: Lysere haven og dine daglige retter Find ham: Spicing op retter rundt om i verden, fra Pad Thai til EnchiladasChili Pepper er en varm frugt! Han har eksisteret i tusindvis af år og tilføjer smag og krydderi til retter. Med oprindelse i Sydamerika og Sydamerika har han været nøgle i traditionerne i antikke kulturer, samt ændret madets overflade overalt, da han gjorde sin vej over oceanerne for at hjælpe med at skabe nye kulinariske traditioner. MERE FRA HUNDIG DINING FINDER: Stans din kost med PumpkinChili Pepper, det er ikke bare en ildfrugt; han bringer også en masse sundhedsmæssige fordele til din kost. Forbindelsen, der giver ham sin tåre- og svedfremkaldende forbrænding, capsaicin, forekommer også at være en stærk antioxidant, der viser løfte om at forbedre omsætningen, bekæmpe betændelse, lindre smerte og bekæmpe visse former for kræftceller. Ud over det er Chili Pepper en fantastisk måde at få vitaminerne A og C. For dem, der hellere vil fjerne krydderiet og stadig få de sundhedsmæssige fordele, vælger man paprika. Bell peppers er gode kilder til fiber, folat og vitamin K, oven på vitamin A og C. For de mere eventyrlystne diners, kan en lille Serrano være et godt valg for en ekstra dosis capsaicin for virkelig at få dig til at flytte. Mens Chili Peber undersøges for øjeblikket for sine effekter på vægttab, forskning er stadig foreløbig. Han er snarere fokusere på hans smagsforstærkende evner og hastigheden af endorfiner, som han har vist sig at fremkalde. Når brænderen sænker sig. MERE FRA HUNDIG DINING FINDER: Indian Cusine: En eksotisk smag med sunde bivirkninger At tilføje lidt Chili Pepper til din sunde kost:

  • Fold skivede paprika i din morgen omelet
  • Spræk chunky, krydret salsa med tortilla chips til en snack
  • Stuff større, milde peberfrugter som bell eller Anaheim med malet kalkun og en helkorn
  • Vælg verdenskøkkener som thailandsk, indisk og mexicansk, kendt for at bruge masser af peberfrugter

For flere ideer, prøv disse menuvalg fra at deltage i sund spisestue restauranter:

  • Blackened Cumin Cayenne Tilapia ved Christys fine mad og catering (380 kalorier, 11 g fedt). Beliggende i Stonewall, MS.
  • Chipotle Chicken Caesar Salad på Joe's Crab Shack (490 kalorier, 19 g fedt). Placeret landsdækkende.
  • Jalapeno og Ost Kolaches (2) hos Kolache Factory (410 kalorier, 16 g fedt). Beliggende i TX, MO, CO, KS, OH.
  • Fuld Classic Salat: Spicy Veggie i Salat Creations (260 kalorier, 13 g fedt). Placeret i CA, FL, IL, MD, MI, NY, MT, VA, TX, MS, WI.
  • Forretter: Wild Striped Bass Ceviche (Serveres 2) på 10 Arts Bistro & Lounge (100 kalorier, 4 g fedt). Beliggende i Philadelphia, PA.

MERE FRA HUNDIG DINING FINDER: Vegetariske Basics for Boomers

Populært emne.