Hvordan man bærer ansigt juveler udenfor en musikfestival

Hvordan man bærer ansigt juveler udenfor en musikfestival
Hvordan man bærer ansigt juveler udenfor en musikfestival
Anonim

Sand historie: Jeg så engang en kvinde trækker ansigt juveler ud og hun var ikke engang ved at rave. Faktisk var hun på arbejde. "Hvordan gjorde du det?" Jeg spurgte, selvom svaret var tydeligt - hun satte dem på hendes ansigt og gik om hendes forretning. For de af os, der har brug for lidt skolegang, før vi ser ubesværet hofte, vendte vi os til badass mode og skønhed mærke Dolls Kill, hvor inspiration er hentet fra "Tumblr pige verden, dårlige syre ture, underjordisk modkultur og stiliseret pude punks". De sælger alt fra klassisk Manic Panic til Rihanna-tema negle decals og heldigvis flere variationer af face gems. Vi spurgte Dolls Kill Stylist & Køber Arianna Barrera at gå os gennem de bedste måder at rocke udseendet, mens vi stadig har sommerdage.

Hvis du aldrig har slidt face gems før, foreslår Barrera at starte med "et sæt der har mindre af en sort perlefarve eller form," som Dolls Kills 'Monte Face Jewels ($ 12). Start med at placere dem omkring øjnene og kinderne, og accentuere dine funktioner, ligesom du ville med din makeup. Hvis du ser godt ud med en mørk liner, skal du gå efter en mere jeweled undertøj. Hvis brows er din papirstop, skal du placere dine perler over og under.

Barrera bemærker, at du ikke behøver at tilføje intens sminke for at komplimentere udseendet. "Det der virker bedst, er blot at tilføje ædelstene til din daglige makeup rutine. Hvis du vil tage dine ansigts juveler til næste niveau, skal du blot tilføje nogle vipper, "siger hun. (For simpel sminke og dristige vipper, prøv dette Sahara Face Jewels ($ 16) øjenfokuseret look.)

Et afgørende tip fra Barrera, "Bare sørg for, at hvis du planlægger at gå ud og danse, brug eyelash lim til at sætte ædelstene på plads, og det vil sikre, at de bliver på dit ansigt hele natten."

Populært emne.