Chokolademælk: Kan det gøre en krop dårlig?

Chokolademælk: Kan det gøre en krop dårlig?
Chokolademælk: Kan det gøre en krop dårlig?
Anonim

Vidste du, at over 75 procent af al mælk, der tilbydes vores børn i skolen, er smagfuld? Det er en masse af ekstra sukker for ingenting. Hver halvpintkarton med aromatiseret ikke-fedtet mælk tilføjer ca. otte gram sukker til børns kost, så det er muligt at smugle fem ekstra pund i et barns kost gennem smagsmælk alene i løbet af et års skole. Sugende drikkevarer er bekymrende på grund af sukkerens kendte link til fedme. Undersøgelser viser et link fra tilsat sukker til fedme, der er uafhængigt af resten af ens kost og fysiske aktivitet.

MERE: LiveWell-programmet hjælper med at bekæmpe barndommen fedme

Overvægt på overvægt og fedme er fordoblet i de sidste to årtier. Ifølge Centers for Disease Control (CDC) er næsten et barn ud af to enten overvægtige eller overvægtige. (Har du tjekket ud på din legeplads for nylig, eller måske det lokale indkøbscenter? Stop og se på børnene omkring dig!) Denne pandemi af fedme i barndommen har reelle og skadelige sundhedsmæssige konsekvenser. Tænk: hypertension, slagtilfælde, diabetes, lungeproblemer, knogler og ledsproblemer.

FORSKNING: Fedme spredes gennem sociale netværk

Men her er den scariest stat: Denne generation af børn kan være den første i vores lands historie for at have et kortere levetid end deres forældre, stort set delvist til vores fedme pandemi. Mange sundhedsorganisationer vejer ind på dette emne. For eksempel anbefaler The American Heart Association en grænse på højst tre sukkerholdige drikkevarer om ugen. Disse retningslinjer er ikke kun for hjemmet. Et stigende antal skoler er begyndt at gennemføre sundere valg for deres studerende: Los Angeles, Berkeley, Californien og Washington DC har for eksempel alle forbudte smagsstoffer, sukkerholdig mælk fra deres frokostsal. Så hvis du pakker dit barn [ ren] frokost i år, eller de spiser frokost i skolen, vær opmærksom på, hvad de drikker!

KOLONNE: Sneaky Sources of Sugar, fra Kristin Kirkpatrick, R.D.

Vand og almindelig mælk er gode muligheder. Og når det er din tur til at tilmelde dig snacktjeneste, skal du bringe frugtkebab og springe over cupcakesne (De er så nemme at lave: Læg træspidser med den frugt du har valgt! Mine børn og jeg kan godt lide at lave dem druer, vandmelon, jordbær, ananas og melon.)

Populært emne.