Faking Perfect Skin med makeup

Faking Perfect Skin med makeup
Faking Perfect Skin med makeup
Anonim
Shutterstock

Når du tænker på perfekt hud, kommer flere attributter til at tænke på: et klart, uklart, stramt tonet hudfleks, der udstråler sundhed og vitalitet. Ikke tilfældigt er disse de samme kvaliteter, vi forbinder med ungdommen. Overvej nu disse ting var ikke nævnt som freckling, sagging, fine linjer, acne, dullness og roughness-alle tegn på hudskader og alle forhold der udvikler sig med alderen.

MERE: Makeup Tips til fejlfri hud

Du kan forvandle din hud, men det vil tage lidt hård kærlighed (hold dig væk fra solen!) Og en lille makeup magi. Med de rigtige teknikker og denne sæson er friske lyserøde, bronze og nøgne toner, er en David Copperfield-værdig optisk illusion meget inden for rækkevidde.

GET SMOOTH

"Udfylde væk kedelige, tørre pletter væk med en DIY pasta med hvidt sukker og vand og gnid i en cirkulær bevægelse på ansigtet," siger berømthedsmagasin Carmindy. Følg med en fugtighedscreme.

TAG HÆVN

Nøglen til ageless hud er en jævn hud. Det betyder ikke, at du lægger op på fundamentet, men bruger de rigtige produkter og placerer dem på de rigtige områder. Start med en luminiserende primer over for at neutralisere fedtede områder og tilføj stråling. Næste op: Et flydende eller airbrush fundament, hvor det er nødvendigt (tænk røde pletter, acne, misfarvning). "Pulver- og cremeformuleringer kan gøre huden til at se kedelig ud og lægge sig i fine linjer, så du bliver ældre," forklarer Carmindy."

MERE: Makeup til din ansigtsform

GET GLOWING

Capture Light med en creme eller pulver highlighter dabbed højt på kindbenene, langs pandebenet og på de indre hjørner af øjnene. Så hvirv en pink eller fersken rødme over æblerne i kinderne. "Disse toner efterligner en ungdommelig udstråling. Undgå plumtoner, der ikke gør noget for huden, "siger Carmindy." Afslut med en mat bronzer fejet i en C fra panden til lige under kindbenet for at simulere det sun-kissed look-minus UV.

KOMME I GANG

Træk det hele sammen med en applikation af gennemsigtigt pulver, et lag med sort mascara, liner og en neutral øjenskygge med en perlemorøs finish.

Populært emne.