At forhindre slag: Gå fisk!

At forhindre slag: Gå fisk!
At forhindre slag: Gå fisk!
Anonim

Strokes er almindelige, slagtilfælde kan dræbe os, og vi kan gøre meget for at forhindre dem. Ifølge Centers for Disease Control påvirker denne ødelæggende sygdom, den tredje førende dødsårsag for både mænd og kvinder i USA, faktisk omkring 55.000 flere kvinder end mænd hvert år. Det er mange kvinder. Mange af os. Livsstil spiller en stor rolle i forebyggelse af slagtilfælde. Mange af de samme adfærd, som vi ved om hjertesygdomsforebyggelse, begrænsning, kost og motion. Også til forebyggelse af slagtilfælde. Det er trods alt de samme blodkar, bare anderledes sted! (Hjerte vs hjerne.) MERE: Kvinder, hjerteanfald og slagtilfælde Vi har kendt et stykke tid at spise fisk og omega-3 fedtsyrer er forbundet med en lavere risiko for hjertesygdom, og Oscar Franco og hans kolleger i Cambridge, Oxford og Harvard satte sig for at se om det samme gælder også for slagtilfælde. De gennemgik en hel del 38 undersøgelser, der involverede 794.000 deltagere til at besvare en række vigtige spørgsmål: Spiser fisk hjælp for at forhindre slagtilfælde? Tager et omega-3 supplement hjælp? Er det bedre end en anden? Jeg tror virkelig, at mad er medicin, og resultaterne fra Franco et al., Der blev offentliggjort tidligere i ugen i British Medical Journal, viser, at madlavning et godt måltid er bedre end at pille en pille. Forskerne fandt at selv om begge både beskeden kan reducere risikoen for slagtilfælde, var resultaterne kun signifikante for fiskegruppen, ikke suppleringsgruppen. Faktisk er jo mere fisk en deltager bruger i ugen, jo lavere er risikoen. MERE: Andre kilder til omega-3s Hvorfor? En vigtig faktor kan være, at en, der spiser fisk, vælger at spise andre sunde fødevarer og vælger fisk over et mere usundt alternativ som en stor saftig, atery-tilstoppende bøf. Så: Fisk! Prøv at have fisk mindst to gange om ugen. Det er sådan en nem måde at reducere risikoen for slagtilfælde. Prøv denne enkle forberedelse, jeg laver for min familie mindst en gang om ugen:

  • Kombiner 2 tbs. sojasovs, 2 tbs. hoisin sauce, 1 tbs. olivenolie, 1 hvidløgskage, 1 tsk. ingefær, peber og citronsaft for at gøre marinade
  • Sked det over laks
  • Bages ved 400 grader i ca. 10 minutter

Det er hurtigt, nemt, lækkert og er ikke kun godt for dit hjerte og hjerne, men holder også dit hår og huden glat og skinnende. Intet fishy om det! QUIZ: Spiser du smukt Finde ud af.

Populært emne.