Kog for færre rynker

Kog for færre rynker
Kog for færre rynker
Anonim
Thinkstock
Image
Image

Vitaminerne i de fødevarer, vi spiser, påvirker vores indre sundhed og ydre skønhed.

Journal of American College of Nutrition citerer dette i en februar 2001 undersøgelse. Men går tilbage 68 år, i marts 1943 Volume 8 Journal of Food Science citerer undersøgelser om virkningerne af madlavning på opbevaring af næringsstoffer.

Dette er helt sikkert ikke noget nyt! Men det er noget, vi nemt glemmer, når vi smider sammen en hurtig middag.

C-vitamin er især blevet udråbt så godt til hud og krop. De spiser kostvaner højt i dette super vitamin har vist sig at have færre rynker. Desværre for vores hud er C-vitamin et af de mest sårbare næringsstoffer. Det er let oxideret af lys, luft og varme, og det er vandopløseligt, hvilket betyder, at det opløses i H20.

Nu, når du nyder en appelsin, betyder det ikke noget rigtig, da du skaler det og spiser det med det samme. Men til madlavning gør det det. Overvej broccoli, en grøntsag, der er en rig kilde til vitamin C.

Hvis du overcook din broccoli i vand, vil dens C-vitamin udvaskes og oxideres, og din hud vil ikke se alle de fordele, det kunne.

Heldigvis - og gå tilbage til de 1943 studier - vi kan øve enkle madlavningsprocedurer, der hjælper med at forhindre næringsstab og hjælper med at producere mad, der er lækre, behagelige - og fyldt med skønhedsfordele.

Her er mine bedste skønhedsfremmende madlavningstips:

Skylle sekvens: Vask planter Før skære dem for at forhindre tab af vandopløselige næringsstoffer.

Store stykker: Skær grøntsager i store stykker for at reducere det eksponerede overfladeareal under tilberedningen, og smæk derefter om ønsket i små stykker efter tilberedning for ekstra smag, smage og let tygge.

Samme, samme, samme: Tænk konsistens i størrelse for konsistens i doneness. At skære vores broccoli i samme størrelse stykker vil gøre det muligt at lave mad jævnt. Uanset din madlavningsmetode vil dette forhindre mindre stykker fra overcooking og overdreven næringsstoftab.

Hun scorer! Da den floriske del af broccoli vil tilberede sig hurtigere end stilken, vil scoring broccoli-stilken tillade det at koge hurtigere og jævnt med floret. Brysselkål vil blive scoret ved at skære et krydset X-snit på bunden, ca. en tredjedel dybt ind i "baby kål" kernen. Dette gør det muligt for hver grøntsags tætte kerne at tilberede jævnt med det grønne udvendige. Da begge er korsfarlige planter, der indeholder både opløselige og uopløselige fibre, får du de bedste skønhedsfordele ved at lave dem bare lidt, og derefter tygge dem meget godt for den bedste næringsstofabsorption.

I varmt vand: Kog vand først, før du tilføjer planter for at reducere tiden i vand. Brug den resterende madlavningsvæske, når det er muligt (i garnering eller til at lave et akkompagnement) for at bevare næringsstofferne, der blev udvasket under kogning.

Langsom mad: Kog ømme grønne grønne som spinat lavt og langsomt (uden tilsætning af flydende), da de har nok fugtindhold alene.

Opskrift på færre rynker: Denne broccoli, bønne, løg og purre suppe er en hurtig måde at nyde broccoli, minimere næringsstoftab og fange disse skønheds- og hudplejeforbedrende fordele i din suppe.

MERE: Opskrifter til smuk hud

I en 4-quart gryde sauté to kopper tærede løg på medium varme i 2 teskefulde canola eller ekstra jomfru olivenolie indtil gennemsigtig, tilsæt 2 teskefuld frisk hakket hvidløg og kog med ud brunning under omrøring ofte, ca. 2 minutter. Tilsæt en kop vasket og tærrede porrer (kun hvid del) og sauté 2 minutter. Tilsæt 5 kopper grøntsager, øg varme og bring til en simmer. Tilsæt en 16 ounce kan du vælge (drænet og skyllet) store nordlige, marineblå eller cannellini bønner sammen med to pund rå broccolifloretter eller tre 10 ounce pakker frosne broccolifloretter og lad dem simre på medium varme, indtil broccoli er let kogt, men stadig crunchy. Tilsæt en fjerdedel tsk sort peber og en tsk salt. Sluk for varme og blend med en lodret stavblender, indtil den er helt renet og serveret.

I modsætning til dyre rynke cremer, med mad kan du nære og forskønne din hud såvel som hele din krop, mens du spiser god smag af sund mad til lavere pris - sådan en aftale!

Populært emne.