Snack der kunne redde dit liv

Snack der kunne redde dit liv
Snack der kunne redde dit liv
Anonim

Vil du leve længere, reducere din risiko for hjertesygdomme og sandsynligvis også for kræft? Og vil du holde vægten væk? Måden at gøre det er simpelt … gå nødder!

En 2013-undersøgelse af et team af forskere i Boston hos Dana-Farber Cancer Institute, Brigham og Women's Hospital og Harvard School of Public Health, ledet af Dr. Charles Fuchs, fandt ud af, at folk, der spiste nødder hver uge eller hver gang dag var signifikant mindre tilbøjelige til at dø af kræft, hjertesygdomme eller luftvejssygdomme end folk, der ikke gjorde det.

Jeg spiser nødder hver dag. Jeg kan godt lide dem med græsk yoghurt og frugt, tørret eller frisk. Nogle gange kan jeg godt lide dem med rosiner og mørk chokoladechips, som en hjemmelavet trailemix. Nogle mennesker spørgsmålstegn mig, spørger mig om jeg er bekymret for, at nødder er så kalorieindlæste. På baggrund af undersøgelsen er mit svar: "Hvad er du nødder ?!" Mit valg er cashewnykker, men ligegyldigt. Hvis du kan lide andre nødder, prøv dem. Bælgplanter som jordnødder synes også at gøre tricket. Det er muligt, at disse data virkelig ikke har noget at gøre med nødderne selv. Måske er det, at folk, der spiser nødder, er sundere generelt. Måske efterfylder nødder ikke meget plads til fødevarer som kartoffelchips og andre usunde snackfood. Måske er det, at folk, der spiser nødder også vælger andre sunde opførsel, som mere motion og mindre rygning. Der er mange grunde til, at dataene kan se ud som det gør. Uanset alle de potentielle forstyrrende grunde er fordelene ubestridelige. En håndfuld nødder om dagen, og du får mere energi, du får din omega-3-kvote (stor hjernemat, god hjertefoder), og du vil fylde på noget sundt i stedet for at nå frem til en mindre næringsrig mulighed.

Så gå nødder! Hver dag.

QUIZ: Er du spiser for sundhed og skønhed?

Populært emne.