Den overraskende skønhed fordelene ved popcorn

Den overraskende skønhed fordelene ved popcorn
Den overraskende skønhed fordelene ved popcorn
Anonim

Leder du efter en penny-venlig, velsmagende snack, der ikke rod i dine kurver? Svaret kan tilføje popcorn til din daglige kost, ifølge ny forskning præsenteret hos et amerikansk kemisk selskab.

MERE: Fem sunde snacks under 150 kalorier

Før vi kommer til denne spændende forskning, er det vigtigt at bemærke, at popcorn altid har været sundt (ikke biografskilden selvfølgelig) takket være dets høje fiberindhold, lavt kalorieindhold - og mange studier har vist det. En undersøgelse fra 2011 viste, at opløselig fiber (en type fiber fundet i popcorn) hjalp med at reducere mavefedt. Fiber hjælper også med at forebygge kardiovaskulær sygdom - vores nationens største morder. Popcorn kan også være en god snack til diabetikere, der søger at forbedre kontrollen med deres blodsukker. Det er klart: Popcorn gør dig smuk udefra.

At komme tilbage til den seneste undersøgelse, jeg nævnte tidligere, luftpoppede popcorn-uden de højt kalorieindhold, fedtstoffer, som smeltet smør indeholder mere antioxidanter end frugt og grøntsager. Polyfenoler, antioxidanter, der kan hjælpe med kræftforebyggelse og mindske risikoen for kardiovaskulær sygdom, og fibre er de sunde syndere koncentreret i "skrogene" af popcorn. Skroget er de gulbrune kernestykker, som du ender med at plukke ud af tænderne, længe efter at du har din popcorn-løsning.

MERE: Prøv denne Skin-Boosting Antioxidant Salat

Ca. to spiseskefulde kerner (eller 33 gram dukkekorn) er nok til at give dig halvdelen af den samlede mængde polyphenoler, som den gennemsnitlige person indtager dagligt. En anden ekstra fordel ved popcorn er dets fuldkornsstatus. Faktisk leverer kun en servering mere end 70 procent af den gennemsnitlige persons daglige indtagelse af fuldkorn.

Så hvorfor ikke gå ud over den brune ris og hele kornbrødet og tilføj en anden fuldkorns superstjerne i din skål? Luftpoppet popcorn, som indeholder halvdelen af kalorierne i mikrobølgepoppet majs, giver mulighed for en hurtig og bærbar sund snack, der er let på taljen.

MERE: Syv regler til sund snack

Bare husk at springe over olien, smør og salt, som vi forbinder med denne snack-time favorit-du vil gøre din indre og ydre skønhed en fordel.

Populært emne.