6 Regler for sund købmand

6 Regler for sund købmand
6 Regler for sund købmand
Anonim
Image
Image

Købmandsforretninger er ikke så uskyldige som de kan synes. De er faktisk designet til at påvirke dine valg, hvorfra fødevarer placeres på hylderne til den impuls køber på registret. "Det er en forretning, og de har brug for at flytte den og vil sælge så meget som muligt," sagde nutritionisten Nicolette Pace i New York City.

For at stoppe spildende udgifter og en voksende talje er der seks måder at handle smartere i købmanden:

1. Gå i væbnet med en sund købmandsliste. Hvis du målløst snakes gennem gangene, vil du ende med en større regning, og du skal købe mange ting, du ikke behøver, pegede på Tempo. "Gå godt forberedt med en liste, og ikke når du er sulten eller hvor som helst i nærheden af måltiden," sagde hun. "Alt i butikken er designet til at gøre dig sulten og få dig til at købe. At holde fast i din liste kan hjælpe dig med at afværge fristelser og unødvendige impulskøb.

2. Vælg frugt og grøntsager i fem forskellige farver. At spise en diæt rig på farverige frugter og grøntsager reducerer din risiko for kroniske sygdomme, herunder type 2 diabetes og hjertesygdom. Valg af produkter i en række farver sikrer, at du får en række af disse sygdomsbekæmpende næringsstoffer. For eksempel indeholder hvide frugter og grøntsager, såsom bananer og blomkål anthoxanthiner, som hjælper med blodtryksregulering, mens indolerne (naturligt forekommende plantekemikalier eller fytokemikalier) i broccoli kan hjælpe med at beskytte mod visse former for kræft. Mål for en blanding af friske, i-årstidsprodukter, sammen med frosne frugter og grøntsager. "Nogle gange frosset er din bedste satsning over frisk," sagde Pace. "Du har længere opbevaringstid."

3. Mellemgangsmad bør ikke indeholde mere end fem ingredienser. Forarbejdede fødevarer har tendens til at lure i midtgangen i købmanden, så pas på. "Hvis det har navne på ingredienserne", der er svært at udtale eller er fem eller seks stavelser længe, er chancerne for, at det er en beskidt mad og har mange ting derinde, som du ikke virkelig har brug for, "sagde Pace. Hvis du optager mad fra midtgangen, skal du vælge varer med højst fem ingredienser for at reducere mængden af forarbejdet gunk du bruger, foreslår tempo.

4. Stick med 100 procent fuldkorncarbs. Hele korn reducerer risikoen for hjertesygdomme, vægtøgning og type 2-diabetes sammenlignet med raffinerede korn, såsom hvidt mel. Men da nogle fuldkornsprodukter har højere sukkermængder end du kunne forestille dig, skal du kontrollere etiketten og sørge for, at sukker kommer op som ingrediens nummer tre eller fire (eller senere). En nem måde at sikre, at du får sunde hele korn: Du skal kunne se det egentlige korn i de fuldkornsprodukter, du køber, som med stålskåret havregryn, quinoa og byg.

5. Vælg frosne fødevarer klogt. Frosne middage, selv de lavt kalorieindhold, er fyldt med natrium og stivelse. I stedet skal du holde fast i frosne fødevarer, der ikke har været rystede, såsom grøntsager, frugt, skaldyr og magre kyllingebryst, som du kan bruge til at piske et sundt måltid hjemme.

6. Køb kun vand, te eller kaffe. De er de sundeste måder at hydratisere. Undgå sukkerholdige drikkevarer, såsom sodavand (herunder diætversionen), der er direkte forbundet med vægtforøgelse og diabetes. De kunstige sødestoffer i diætdrikke stammer faktisk krav til sukker og rod med dit stofskifte. "Sødestoffer er op til 600 gange sødere end sukker," forklarede Pace. "Ved at spise dem, er du priming din smagsløg til søde, men så får du ikke energi fra kalorierne." Over tid kan det medføre, at din krop forbrænder færre kalorier og går i vægt.

LÆS MERE: Ny App 'Calorific' viser dig præcis, hvad 200 kalorier ligner

Har du brug for lidt hjælp at spise renere? Som en YouBeauty-læser får du 10% rabat på sunde snacks, der leveres til din dør hver måned med koden YB1015 på Bestowed.com!

Populært emne.