Fem skal-have makeup børster

Fem skal-have makeup børster
Fem skal-have makeup børster
Anonim

Jeg indrømmer det. Jeg har en stor besættelse med makeup børster. Jeg har bogstaveligt talt hundredvis. Men rolig, du behøver ikke at løbe tør for at købe en masse børster for at få fat i din makeup taske. Du har bare brug for de rigtige værktøjer til jobbet for at få de bedste resultater fra din makeup.

Børster giver dig mulighed for at være mere præcis end at bruge fingerspidserne eller endda svampe. De hjælper dig med at trække på den perfekte vingede eyeliner, tilsæt dybde og kontur til dine øjne eller maske pletter og undereye mørke cirkler.

Generelt, med pulver, såsom skygge, rødme eller bronzer, vil du bruge en pensel med naturlige fibre. Til creme makeup, såsom foundation, concealer og flydende eyeliner, vælg en syntetisk børste, fordi de er bedre til at blande flydende makeup.

Mine top fem must-have børster er:

Eco Tools

Foundation pensel

Når du anvender fundament med din finger, er det ikke lige så jævnt. Brug en grundbørste i stedet. Jeg elsker Eco Tools Bamboo Foundation Brush ($ 6). Det er syntetisk, fladt og bredt, så du kan få lige dækning. Start med at anvende fundamentet med penslen midt i dit ansigt og vifte derfra for bedre dækning. Det er meget lettere at blande. Jeg gør en cross-klækkende teknik, når jeg går ned, over og på tværs, så du ikke får nogen striber eller linjer, og dækningen er jævn.

Hakuhodo

Pulver børste

Jeg har altid flere pulverbørster i mit kit. Vælg dem, der er bløde - det skal føles godt mod din hud- og kuppelformede. Jeg elsker Hakuhodo G544 Powder & Liquid brush ($ 30). Det er en af de blødeste børster jeg nogensinde har brugt og er god til både cremer og pulvere, herunder rødme. Børsten varer også en super lang tid.

MAC

Øjenskygge børster

For at feje på øjenskygge, kan jeg lide en flad toppet, ovalformet børste til hele farve og en børste, der er lille, blød og kuplet for perfekt at blande i skygge. Med den mindre børste kan du lægge meget farve eller en fin tynd vaske. Jeg kan lide MAC 188 Small Duo Fiber Face børste ($ 34) til at distribuere skygge over øjet, og MAC 217 Blending pensel ($ 22.50), hvilket er fantastisk til at deponere farve i creases samt over farve.

Laura Mercier

Eyeliner børste

Syntetiske børster er bedst til at anvende flydende makeup som eyeliner. Laura Mercier Flat Eye Liner børste ($ 25) er fantastisk til mashing farve i lash line. Eller du kan prøve Eco Tools Bamboo Smudge Eyeliner børste ($ 5), som er lidt mere afrundet, så det er mere alsidigt.

Face Stockholm

Concealer børste

I modsætning til almindelig tro vil du ikke få den dækning, du har brug for, ved at anvende concealer med fingerspidserne. Du får meget bedre, lige dækning med en pensel. Se efter en syntetisk concealer børste med en meget flad, oval form for nem anvendelse. Min favorit er Face Stockholm Camo Oval Tip Brush # 15 ($ 20) -Det er den bedste concealer børste jeg nogensinde har fundet. Jeg tror, at 20 eller 30 af dem! Du kan også forkæle den værste bums med den og en dab af concealer. Det er magisk.

Laura Mercier

Specialbørster du kan leve uden

Selvom jeg altid bruger dem til arbejde, har du ikke rigtig brug for en læbe børste. Med fanebørster tror jeg normalt, at de er en vittighed. Jeg ender altid med at smide dem ud eller give dem væk, men undtagelsen er denne, som er ganske flot og designet til at feje på løst pulver: Laura Mercier Fan Powder Brush $ 30).

Hvad angår øjenbrynpensler, er jeg en blyantpige. Øjenbryn blyanter er uundværlige og gode til pleje dine pande. Jeg tror, at øjenbrynbørsterne deponerer for meget farve og så slutter du med Groucho Marx øjenbryn!

Syvende generation

Hold dem rene

Det er vigtigt at rengøre din makeup børster, især din concealer, fundament og øjenskygge børster, fordi du kunne sprede bakterier overalt (conjunctivitis er ikke sexet!). Du behøver ikke købe en dyr børste rengøringsmiddel til din makeup børster. Jeg bruger et blidt opvaskemiddel, såsom syvende generation, Dawn eller Palmolive. Rens dine børster en gang om måneden, som den første i måneden, så det er lettere at huske.

Eco Tools

Hvornår skal du give dem penslen

Jeg har haft nogle pensler i mere end 10 år. Men hvis du ikke tager vare på dem, især når du rejser, kan de blive smadret. Det er på tide at kaste en børste, hvis hårene ikke går sammen igen eller ligger fladt længere - det er som om du har beskadiget hår og dit hår går i stykker. Du kan forlænge børstens levetid ved at holde dem i separat beholder i stedet for med resten af din makeup i tasken. Eller endnu bedre, brug rejsebørster. Eco Tools gør et godt rejsebørste sæt ($ 11), der kommer i en naturlig bomulds- og hamp taske, hvilket holder hårene fra at blive alle jacked op, når du rejser. Børsterne er grusomløse, syntetiske og meget bløde. Du kan også smide det i din pung til touch-ups i løbet af dagen.

Ligesom et godt forhold, hvis du tager sig af dine børster, kan de vare evigt.

Populært emne.