Sådan bliver du lykkeligere lige nu

Sådan bliver du lykkeligere lige nu
Sådan bliver du lykkeligere lige nu
Anonim

Hvis nogen så udseendet på dit ansigt lige nu, ville de spekulere på, hvorfor du ser så seriøst ud? Måske er du bare tabt i tankerne: Forvente frokost med en gammel ven fører til at reflektere over din fortid, hvilket fører til bittersøde gymnasier, hvilket fører til karriere sammenligninger med dine tidligere klassekammerater, hvilket fører til bekymringer om alle de frister du har på arbejde i morgen. Det går videre og igen! MERE: Skønhedsfordelene ved smilendeDenne mentale maraton kan virke alt for bekendt for dig, men har du nogensinde tænkt på, om du smil mens du er fanget i dine tanker? De fleste mennesker har et dyster udtryk, da de synker ind i tilsyneladende endeløs eftertanke. Gør du? Når jeg vil føle mig godt i øjeblikket, ved jeg nogle gange ikke, hvilken lykkestyringsteknik der skal bruges eller hvilken undervisning der skal anvendes. Så jeg smiler bare. Jeg smiler, og det føles godt. Hvis du vil have en lykkeforøgelse, der er spontan og hurtig, tag mærke til udtrykket på dit ansigt. Du kan måske opleve, at et smil er lige hvad du har brug for. Hvis du er som mig, har nogen sikkert sagt dig at smile mere oftere. Faktisk understøtter psykologisk forskning dette råd; smil gør faktisk os lykkeligere. QUIZ: Hvor glad er du?

Selvom du ikke har lyst til at smile, er der gode nyheder! Du kan falske det, indtil du gør det. En undersøgelse fandt ud af, at folk der lignede et smil vurderede en tegneserie som mere sjovt, sammenlignet med folk der efterlignede en rynke1. Sikker nok, smiler eller rynker (uanset om de er ægte) sender signaler til din hjerne og informerer om at du føler dig lykkelig eller trist. Derfor er du faktisk føle disse følelser.Derfor giver det perfekt mening at smile ofte, fordi det er en god måde at føle positive følelser på et øjebliks varsel. Har du nogensinde mistanke om, at udseendet på dit ansigt er så sammenvævet med din lykke? Smilende er stærkt undervurderet. Desværre har vores kultur tendens til at forbinde smilende med manglende intelligens eller være naiv. Hvilken dumhed! De, der smiler, høster en glædesfordel, der udløser deres grimacerende samtidige. Husk også, at når vi smiler, er effekten smitsom. Folk vil være omkring andre, der synes positive. De er også mere tilbøjelige til at tale med dig og smile sig selv. Smil er faktisk gensidig fordel for alle involverede! KOLONNE: Smilens kraft Hvis du er selvbevidst om dit smil, skal du overveje følgende tre måder at gøre det ofte og naturligt. Hvis du har et unikt smil, der føles rigtigt, skal du bære det med stolthed! Uanset hvad der kræves for at få disse kind muskler til at bevæge sig, gør det! Alt vil være okay. smil: Slidt stolt af den slags Morgan Freeman, der er afbilledet over til venstre, er dette smil en god til at prøve som din go-to look. Dette smil kan komme ud fra en erkendelse af, at noget ikke er så slemt, som du tidligere troede. Hvis du føler dig taknemmelig, håb, beroliget eller fredelig, er dette smilet for dig.

" Jeg vil hellere være vild end dyster!" Smil: Dette er en anden god til at prøve som din standard ansigtsudtryk. Hvis du kan finde humor i hverdagen som Jerry Seinfeld, billedet til højre, eller hvis du nægter at tage alt for alvorligt, vil du finde dig selv iført dette grin. Dette smil afspejler også optimisme, lethed, glæde og selvtillid. QUIZ: Hvad slags sjov er du? " Mit smil kan ikke stoppes!" Smil: Dette er den tunge hitter som stjerner som Drew Barrymore, billedet over højre, elsker at rocke! Tag denne ud, når du er i godt humør eller noget, der får dig til at grine højt. Brug dine kinder og skør dine øjne, hvis det føles naturligt. Når du smiler som dette, kan du føle glæde, exhilaration, præstationer eller svimmelhed. Lige nu, prøv at smile, selvom det ikke føles autentisk. Hold udtrykket og tæl til ti - du kan føle dig lidt lykkeligere og lyst til at fortsætte smil! Forestil dig nu, hvordan du ville føle, hvis du gjorde det meste af hver dag! Udnyt det biologiske fænomen, der opstår, når du smiler. Faktisk kan det være en af de enkleste og mest oplagte løsninger for dem, der ønsker at være lykkeligere. GALLERI: Gæt Celebrity Smile

Populært emne.