25 dages skønhed: Holiday Nail Wraps Under $ 20

25 dages skønhed: Holiday Nail Wraps Under $ 20
25 dages skønhed: Holiday Nail Wraps Under $ 20
Anonim
Image
Image

Har du en ven, der elsker neglelak? Behandle hende til feriedesign uden priskort på en dag i salonen. Nail wraps betyder perfekt stylet negle kunst garanteret hver gang - uden jonglering polering, stripers og værktøjer. Endnu bedre? Disse ferieudgaver er alle under $ 20.

NCLA Holiday 2014 Collection, $ 16 NCLA har 12 ferieindpakninger at vælge imellem, herunder klassiske snefnug, slipsfarvede granræer og et kabelstrimmel print. De har også et komplet udvalg af Hello Kitty wraps med vores yndlings tegneseriekatte på en række ferie eventyr.

Avon Nail Art Design Strips Franske Tips, $ 10 Disse sødt snefnug, plaid og snehvide design kommer i fransk tip stil til lagdeling med en favorit ferie polish. Avon's wraps er et godt valg for amatørspikeren, der kan lide at vise deres eget arbejde.

Jamberry Holiday Nail Wraps, $ 15 Jamberry har 20 ferie søm wraps til at behage enhver neglefisker. Fra "icy boysenberry polka" til "Santa suit" - komplet med spænde - du er sikker på at finde noget til selv den smukkeste skønhed elsker på din liste. Måske "Sugar and Spice" wrap?

Beyoncé Nail Wraps, $ 18 Selv Queen Bey kommer ind i sømpakken i denne sæson med fire designs af NCLA. De mest cheery er "I Woke Up Like This" plaid, baseret på plaiden i Beyonces "fejlfri" video. Er der en bedre måde at vise ferieånd på end at fortælle en ven, hun minder dig om Beyonce i "Fejlfri" videoen?

Bonus: Nail Wrap Top Coat, $ 11

Denne "fem-frie" topbeklædning virker for at sikre ombrydningen sidste gennem feriesæsonen og kan fordoble sig, når du bruger almindelig polsk. Tilføj til enhver feriepakke til en top til bund gave!

25 dages skønhed:Dag 1: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Dag to: Læbestift Stocking Stuffers Under $ 15

Dag tre: Luxe badning

Dag fire: Duftende Holiday Candles

Populært emne.