Et Facebook-spil, der sparer liv og kan ændre dit

Et Facebook-spil, der sparer liv og kan ændre dit
Et Facebook-spil, der sparer liv og kan ændre dit
Anonim
Hilsen af en bedre verden / Facebook
Image
Image

Åh, hvordan tiden flyver, når du er på Facebook. Du kan miste timer på at kigge gennem din Newsfeed for at få de seneste opdateringer på din familie og venner eller spille en af de mange spil apps. Men hvad med at få-og give noget tilbage, mens du er på Facebook? I denne udgave af Cloud Nine vil jeg tale om A Better World, et Facebook-spil, der skiller sig ud fra hele resten. Faktisk er dette ikke almindeligt spil; Når du spiller, gør dine handlinger i spillet en livreddende forskel i den virkelige verden.

Set i sammenhæng med en farverig virtuel verden med næsten 100.000 spillere, er en bedre verden en sjov og lunefuld måde at øve lykke strategier på, herunder at udtrykke taknemmelighed og gøre gerning af venlighed. Det lyder godt, ikke? Nå, der er mere. Bare ved at spille og have det sjovt hjælper du med at redde liv. I dette spil vinder alle!

ToonUps, skaberne af en bedre verden har samarbejdet med non-profitorganisationen CURE og har forpligtet sig til at betale for tre livreddende operationer til fattige børn, når 6 millioner gode gerninger udføres inden for spillet. De planlægger at nå dette mål inden udgangen af dette år.

MERE: Tænk folk er venlige? Dit liv er sødere

En bedre verden begynder med at skabe dit eget tilpassede tegn. Med denne karakter vil du udforske verden i spillet, interagere med andre spillere og spille spil. Jo mere du spiller, flere områder i den virtuelle verden bliver tilgængelige, og flere tøj og tilbehør bliver tilgængelige for at tilpasse din avatar. Det er meget sjovt at fortsætte med at udforske og style din karakter med forskellige udseende. Hver gang du begynder at spille får du en tjekliste over ting at gøre, men du kan frit udforske den virtuelle verden, hvis det er mere din stil.

Send et godt godt kort til et syg barn.
Image
Image

Da jeg spillede, opdagede jeg adskillige spil og funktioner, der gjorde det muligt for mig at øve effektive lykkeforøgende aktiviteter. Min favorit i spilaktivitet hedder Positive Post. Her er du i stand til at sende venlige beskeder til andre spillere i spillet eller sende en get-well note til et rigtigt barn med en alvorlig medicinsk tilstand. Efter at have set et billede af barnet og lærte lidt om hans eller hendes liv, skrev jeg en get-well-besked. Derudover blev der givet et direkte link, der tog mig til CURE-hjemmesiden, hvor jeg lærte mere om, hvordan man hjælper barnet, som jeg netop havde skrevet. Denne funktion af spillet er fantastisk; det tog mig problemfrit fra min virtuelle verden ind i den virkelige verden og viste mig, hvor simpelt det er at sprede noget godt jubel til et barn, som virkelig har brug for det.

Fordelen ved en positiv post går begge veje. At demonstrere venlighed for andre har vist sig at øge lykken i mange psykologiske studier. Dette giver mening når vi laver fine ting for andre, føler vi os som gode mennesker, hvilket hjælper os til at føle sig lykkeligere. Også det meste af hvad du gør i spillet, bidrager til de 6 millioner i spillet gode gerninger, hvilket gør disse livreddende operationer tilfældige. At være sikker på, at du ved at lave en sådan fantastisk forskel i virkeligheden, vil give dig en følelse af tilfredshed og tilfredshed, mens du spiller.

Tre andre områder af spillet - taknemmelsesgrotten, helligdomens helligdom og bønnens helligdom - giver dig mulighed for at udtrykke dine egne tanker for andre spillere at se. Du kan især se, hvad andre allerede har skrevet. Hvis du har problemer med at føle dig taknemmelig, skal du hænge ud i taknemmens grotte lidt, og du kan se et vandfald af andre brugers taknemmelige indlæg, hvilket kan inspirere dig til at tilføje dit eget. Der er god grund til at gøre dette. Udtryk taknemmelighed hjælper dig med at opretholde et nøjagtigt perspektiv på livet. Det kan være nemt at konstant fastslå, hvordan tingene kan være bedre, men taknemmelighed hjælper dig med at forstå, hvor meget værre ting kan være, og hvor heldige du skal have, hvad du har.

QUIZ: Hvilke af dine hobbyer gør dig den lykkeligste?

Min avatar på Gratitude Grotto
Image
Image

I Helligdomens Helligdom kan du udtrykke et ønske eller ønske om andre mennesker at se. Håb er meget gavnligt, fordi det giver grundlag for optimisme og positiv tænkning. Hvis du for eksempel udtrykker håb om, at verdens naturlige miljø vil blive bedre, vil du have større glæde i at bruge grøn teknologi, genbrug, fejring af Earth Day. Ved at have håb ser du de små ting som positive, konkrete skridt i retning af større godt, snarere end at føle håbløshed og at din indsats er spild af tid.

Du kan også se andres håb og lette et stearinlys af støtte til dem. Belysning et stearinlys er en anden måde at handle godt på; den anden spiller vil være glad for at se, at du læste og støttede hendes håb. Det er også gavnligt at læse og dele i andres håb, især hvis du kæmper i dette område og har en tendens til at være lidt pessimistisk og tilbøjelig til at føle fortvivlelse.

Lyser et lys eller slutter sig til en anden spilleres bøn i Bønnerens Helligdom giver spillet en meget behagelig social oplevelse og giver dig rig mulighed for at modtage støtte fra andre og give den tilbage til gengæld. Der er også et arkadeområde med tre vanedannende minispil. Jeg kunne især godt lide Three Cycle, et sjovt lille puslespil, der fik mig til at fortsætte med at spille indtil jeg var færdig med at genbruge og slippe af med alt mit vrøvl.

KOLONNE: Taknemmelighed er god for sundhed

Samlet set kom jeg væk og følte mig mere positiv, taknemmelig og forbundet med andre efter at have spillet en bedre verden.Jeg tror, at den største glæde vi kan opleve, er ved hjælp af uselvisk hjælper andre, og dette spil giver en sjov og nem måde at opleve denne glæde på. Hvis du ikke har spillet en bedre verden, anbefaler jeg stærkt at give dette Facebook-spil en chance. Du vil være glad for, du gjorde, og det vil også trængte børn tusindvis af kilometer væk.

Populært emne.