Chanels mest klassiske duft kan være i alvorlige problemer

Chanels mest klassiske duft kan være i alvorlige problemer
Chanels mest klassiske duft kan være i alvorlige problemer
Anonim

Chanel nr. 5, en af de mest elskede og bedst sælgende duftstoffer i verden (en flaske sælges hvert 30. sekund) truer med at forlade Grasse, der hedder parfume hovedstad i verden og det historiske franske Provence-sted, hvor mærke vokser sine blomster medmindre planerne for en højhastighedstog er faldet.

I et åbent brev til planlæggerne af denne konstruktion kaldte en højhastighedstog på 7 mia. Dollar, toget À Grande Vitesse (TGV), klart, at viaduktens bygning ikke ville blive tolereret. "Opførelsen af en viadukt og den regelmæssige passage af højhastighedstog over disse blomsterområder ville tvinge Chanel til at ophøre med at støtte sine håndværksmæssige aktiviteter i regionen", udtalte mærket, hvilket indikerede, at underskrift duften enten skulle finde en ny hjemme eller afslutte produktionen alle sammen.

The Telegraph rapporterer, at hver 30 ml flaske af den klassiske nr. 5 duft indeholder 1.000 jasminblomster og et dusin maj roser dyrket tæt på parfymeriet i Grasse. Chanel har vokset sine vigtigste blomster i dette hjørne af Provence i de sidste 30 år, og i dag vokser omkring 30 hektar vigtige blomster. Selvom Frankrigs SNCF-jernbaneselskab skubber for at skabe den nye jernbanelinje, fordi regionen "ikke har råd til at forblive isoleret i et stadig mere sammenkoblet europæisk område", står Chanel fast i sin kamp mod produktionen og hævder, at de blomster, der dyrkes i regionen, er " unikke og usædvanlige ", der senere forklarer kvaliteten af de høstede blomster der er" uundværlige for oprettelsen af Chanel-parfumer."

Opret i 1921 af den berømte Coco Chanel, der længtes efter en "kvindes parfume med en kvindes duft", kom duften hurtigt til at symbolisere den moderne, elegante og befriede kvinde. Mens vi ikke kan se en elegant forfængelighed uden den maleriske glasflaske til stede, beundrer vi Chanels passion for kvalitet, mærket er kommet for at være kendt for. Hold dig opdateret til NewBeauty.com for flere opdateringer.

Populært emne.