Kan spise en ton laks Forbedre din hud?

Kan spise en ton laks Forbedre din hud?
Kan spise en ton laks Forbedre din hud?
Anonim

Da nyhederne om Mariah Careys ensidige kost slog i sidste uge, sagde stjernen, at ALLE hun spiser, er laks og kapers. Det efterlod mange mennesker at rive deres hoveder og antog automatisk, at dette var en halvskør idé. Men Mimi kan være på noget …

"Laks er et glimrende valg i sin regelmæssige kost," siger Beverly Hills, CA, dermatologen Harold Lancer, MD (han er også den mand, Victoria Beckham siger, forbedrede sin problematiske hud ved at fortælle hende at spise laks til morgenmad, frokost og middag). "At spise fisk og skaldyr er altid blevet betragtet som godt for dig og en god kilde til protein. Fisk indeholder omega-3 fedtsyrer, stoffer der er rigelige i hjernen, hvorfor fisk altid blev betragtet som hjernemat.

Som Dr. Lancer forklarer, er denne "hjernemat" også hvad kræfter celler plus, det har en hudindknytning. "Hver celle i kroppen har brug for protein for at bevare livet. Aminosyrerne L-lysin og L-prolin skaber kollagen, og kollagenproduktion er nøglen til yngre hud. Når du spiser protein, reparerer det cellerne i dine muskler og stimulerer væksten af nye."

Mens Dr. Lancer er en stor fortaler for en højprotein kost og siger fisk-herunder laks-er en rigtig god proteinkilde og svarer til anti-aging ernæring, er hans anbefaling at 35-40 procent af dit kaloriindtag skal være i form af protein, med 25 procent kommer fra komplekse kulhydrater (primært grøntsager med nogle hele korn og 35 procent fra sunde fedtstoffer. "Når det kommer til fisk, skal du bare sørge for at du spiser fisk med det laveste kviksølvindhold," tilføjer.

"Du ønsker at vælge de mest nærende kostvalg, der er mulige til at bekæmpe den indre aldringsproces. Disse livsstilsindsatser er en vigtig balance i en flittig hudpleje regime for at understøtte din generelle anti-aging indsats," rådgiver Dr. Lancer.

Populært emne.