Dette er hvad man skal gøre, hvis Botox holder op med at arbejde for dig

Dette er hvad man skal gøre, hvis Botox holder op med at arbejde for dig
Dette er hvad man skal gøre, hvis Botox holder op med at arbejde for dig
Anonim

Nogle gange kan vi med vores mest prøvede og ægte skønhedsbehandlinger komme en tid, når dine skønhedsklubber - dem, der altid har været din frelsende nåde - bare ikke synes at skære det. Case in point: neuromodulatorer som Botox Cosmetic, Dysport og Xeomin.

Selvom disse produkter kan betragtes som de bedste rynke reduktionsmidler derude, gør neuromodulatorer ikke det trick for alle. "Din hud kan vænne sig til produkterne, så du kan ikke se de samme resultater over tid," siger Kailua-Kona, HI, dermatologen Monica Scheel, MD. Selvom du har fået injiceret i årevis, er der faktorer, som kan påvirke dine resultater. "Nogle patienter føler, at de holder op med at se en effekt, som kan være for lavt af en dosis, muskelrekruttering fra ubehandlede nærliggende muskler, injektorfejl eller modstand over for Botox Cosmetic," siger Melbourne, FL dermatolog Anita Saluja, MD.

Du kan også lide: Du vil aldrig gætte hvor injektionsmidler kunne gå

Scottsdale, AZ, ansigts plastikkirurg Kelly Bomer, MD, tilføjer, at ældre patienter med større hudlakdom måske ikke får meget forbedring, fordi overskud af hud og volumetab ikke forbedres med Botox Cosmetic. Der er en lille mængde mennesker, der ser resultater, men har en reaktion - hovedsageligt hovedpinelignende symptomer på grund af sjældne allergier forbundet med produktet.

Hvis du har lyst til din regelmæssige rynke reducerer ikke længere noget for dig mere, siger Dr. Saluja at tale med din læge om at ændre behandlingsforløbet. "Du må muligvis behandle de omgivende muskler, øge dosen eller skifte til Dysport eller Xeomin." Hvis du stadig har de samme effekter, kan du muligvis sværge neuromodulatorer helt og finde noget andet for at fjerne linjer og rynker. "Du kan fylde rynker med fyldstof, bruge et højkvalitets medicinsk hudplejeprogram og engagere dig i månedlige hudbehandlinger som mikronedling med blodplade-rich plasma (PRP), IPL, lette kemiske peeling og dermaplaning for at forynge dit ansigt," siger Dr. Bomer. Du kan også vælge en behandling som ThermiRase, som bruger en sonde indsat under huden (lokalbedøvelse anvendes) for at deaktivere de muskler, der forårsager linjer at danne (det varer cirka to år og kan koste op til $ 2.500 pr. Behandling).

Der er også tilgængelige hudplejeprodukter, som Simply Venom Day og Night Cream ($ 59- $ 69), Perricone MD Re: Firm ($ 155) og Silk Therapeutics Silk + C30 Film ($ 330), der hjælper med at forbedre hudens udseende. Mens de ikke virker præcis som en neuromodulator, giver de heller ikke den samme effekt, de kan medvirke til at mindske udseendet af nogle linjer og rynker med tiden.

Populært emne.