Her er hvordan man håndterer det, hvis du konstant sveder skovle

Her er hvordan man håndterer det, hvis du konstant sveder skovle
Her er hvordan man håndterer det, hvis du konstant sveder skovle
Anonim

At leve med overdreven sved er et problem, der er svært at skjule. Våd underarm, farvet tøj og en frygt for at hæve dine arme offentligt er nok til at fremkalde social angst og forhindre dig i at deltage i hverdagens aktiviteter. Dette er, hvad der gør dig svedig, og hvordan man stopper det.

Brug en stærk antiperspirant Den enkleste måde at få svedtendens på under kontrol er ved at bruge en receptstyret antiperspirant, som du kan anvende ved sengetid og også hele dagen. "En prescription-styrke aluminiumchloridopløsning virker ved at sætte svedkirtlerne i stå," siger Dr. Cheung. "De fleste patienter kan komme væk med at anvende det en gang hvert par nætter." Et over-the-counter produkt, der indeholder den samme høje procentdel af aluminiumsalte som DERMAdoctor Total Nonscents Ultra Gentle Brightening Antiperspirant ($ 28), kan også bruges til at danne et stik, der sænker svedet, der kommer ud af svedkirtlerne.

Undersøg din hud Ifølge Dr. Diehl, hvis kemikalierne i klinisk styrke deodoranter er for hårde for din hud at tolerere, skære ned på hvor ofte du bruger dem, kan de hjælpe med følsom hud. "Nogle mennesker bruger meget tid på at vaske og genbruge stærke antiperspiranter, som selvom er effektive til at forsegle svedkirtler, kan også være irriterende. Du skal måske bruge dem intermittent snarere end kontinuerligt, "siger Dr. Diehl. I mellemtiden bekæmpe vådhed hele dagen med ikke-irriterende deodorantservietter, som Whish Beauty Deodorant Inhibiting Odor Swipes ($ 22). Disse bekvemme klæder er sikre at bruge overalt på kroppen.

Prøv en permanent løsning Mens Botox Cosmetic er en midlertidig måde at bekæmpe overdreven svær svælg (resultater kan vare i op til seks måneder), siger Dr. Diehl, at andre løsninger giver en mere permanent løsning. "Technologies, som miraDry, målretter mod svedkirtlerne, og selvom nerverne stadig kan sende et signal til at svede, når de er blevet ødelagt, stopper de med at producere sved for evigt."

Med et noninvasive håndstykke leverer miraDry elektromagnetisk energi under huden for at fjerne svedkirtler. "Selvom det er designet til at målrette mod svedkirtlerne, er lugtkirtlerne på samme niveau og også elimineret," forklarer Dr. Diehl. "Fordi lugtkirtlen er forbundet med hårsækkenet, vil patienten opleve betydeligt hårtab som følge heraf. For kvinder er det en stor fordel, fordi du kan tackle sved, lugt og hår i en behandling. Hvis du har hyperhidrose, kan du have brug for en anden behandling for optimal effekt, men når en svedkirtlen er ødelagt, er den væk for evigt."

Populært emne.